Ladyline Veldhoven, voor je mooiste figuur!

 Welkom bij Ladyline Veldhoven …Nu open!

Afslanken in Zeist 200Bij Ladyline in Veldhoven vind je alles wat nodig is om blijvend gewicht te verliezen en je figuur weer helemaal ‘in shape’ te brengen. Je wordt geholpen door een team van professionele coaches met maar één doel; samen met jou de van te voren afgesproken doelen realiseren. En dat hoeft zeker niet altijd maatje 38 te zijn. Wil jij binnenkort ook weer een paar maatjes minder? Reserveer dan nu telefonisch of online een vrijblijvende kennismaking en advies.  

 

 

Kom langs en zet de stap naar de mooiste versie van jezelf!

Laat hier jouw naam, mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met jou op om jouw ‘advies op maat’ gesprek in te plannen. 

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :
 

 

Bij Ladyline in Veldhoven (Aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) kun je terecht voor:

Bewegingstherapie 200 133 sVeel of weinig afvallen, plaatselijk afvallen op buik, benen en billen. Of je nu 5 of 50 kg blijvend wilt afvallen, met ons kan het écht. Gewone dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid, intensieve coaching en training om leef- en eetgewoonten aan te passen, ons aanbod is compleet. Wil jij ook een gezond gewicht, slanke benen, platte buik en strakke billen? Kom dan snel eens kennismaken. Cryo 200 133 px Cryo behandeling. Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie voor Mannen en Vrouwen maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijtraken van hinderlijke vetlaagjes. Ook om die hinderlijke rolletjes kwijt te raken ga je naar Ladyline. compressie 200 153 px Compressietherapie Compressietherapie behandelingen zorgen voor vermindering van cellulite, slankere, gladdere en minder vermoeide benen, minder pijnklachten en meer energie en weerstand. De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen en duurt slechts 20 tot 30 minuten. Lymfevaten, lymfeknopen en doorbloeding worden perfect gestimuleerd. Een echte opkikker voor je benen.

 

Ons adres

Ladyline Veldhoven Kromstraat 20, Veldhoven
Telefoonnummer: 040 – 7370254