Jij wilt de regie weer terug over je figuur en gewicht?

Zet nu de stap en kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en doen een uitgebreide figuuranalyse. Je krijgt advies op maat, waarmee jij weer de regie terug gaat krijgen.

Klik op onderstaande button en reserveer jouw advies-op-maat gesprek.

RESERVEREN

Na ontvangst nemen we contact met jou op om de afspraak te bevestigen. We kijken uit naar jouw bezoek!


Wil je lekker in je vel zitten? Wij helpen je!

Wil jij blijvend snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding? Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij Ladyline ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat.

Je wilt je meer bewust worden van je innerlijke kracht en schoonheid. Bepaalde gewoontes wil je afleren, zodat je beter kunt luisteren naar je lichaam. We helpen jou bewust te worden van het feit dat het enige ideaal waar je aan moet voldoen, je eigen ideaal is. Want, elke vrouw is anders.

Alles onder één dak  

Bij Ladyline vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.  

Je kunt bij ons terecht voor:  

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.


Ik wil graag meer informatie

Vrouwen zoals jij, over Ladyline

Janine – ‘Mijn jurkjes passen gelukkig weer!’

"Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. In het begin ging het niet zo soepel, maar de dames hebben mij erdoorheen gesleept. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!"

Claire – ‘Ik dacht dat het alleen voor mensen met extreem overgewicht was’

Ik heb een zittend beroep en kon wel wat beweging gebruiken. De afgelopen jaren was ik 6 kilo aangekomen en zat niet lekker in mijn vel. Dankzij een vriendin ben ik eens gaan kijken bij Ladyline. De prettige sfeer viel me meteen op. En wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt. Met mijn traag werkende schildklier heb ik nu eenmaal een ander energieverbruik dan een ander. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Mijn gewicht is al een hele tijd stabiel en het kost me geen enkele moeite. Ik ben veel bewuster met mijn voeding bezig en weet precies wat ik moet doen als ik een keer een feestje of etentje heb gehad. Dankzij Ladyline heb ik mijn oude leven weer terug!

Wil jij dit ook?

Input your text in this area

Input your text in this area

Ladyline © 2019 | Privacy