Dieet afvallen met Ladyline

eten-of-dieten 160 220

Afvallen met alleen een dieet, dus zonder lichamelijke inspanning, is niet onmogelijk maar vergt altijd meer tijd. Welke methode om af te vallen je ook toepast, het gaat altijd gepaard met vermindering van energie-inname in verhouding tot energieverbruik. Dat is niet te veranderen.

Lichamelijke inspanning

Met andere woorden lichamelijke inspanning versnelt het proces van afvallen omdat door beweging extra energie wordt verbruikt. Daarnaast vindt er door lichamelijke inspanning spieropbouw plaats en spieren zijn de belangrijkste energieverslinders. Positief van beweging is dat  je je tijdens het afvallen steeds energieker gaat voelen.

Gezonde voeding

Ladyline werkt niet met diëten maar alleen met gezonde alledaagse voeding en hulp bij het aanpassen van je leef- en eetgewoontes.

Advies op Maat

Neem daarom geen risico, kies ook dan voor de professionals van Ladyline en maak direct telefonisch of online een afspraak met een van onze adviseuses voor een ‘Advies op Maat’. Zij legt je helder uit waarom afvallen met Ladyline wél lukt. Zij inventariseert jouw wensen en vertaald die in realistische doelstellingen met een op maat gesneden arrangement of combinatie van behandelingen die het beste bij jou passen. Dit eerste consult wordt je gratis aangeboden dus waarom niet?