Cryolipolyse behandeling, hét liposuctie alternatief | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Cryolipolyse 180 180Cryolipolyse behandeling, plaatselijke figuurcorrectie in perfectie

Voor als je de totale controle over je figuur wilt hebben. Cryolipolyse behandeling is geschikt voor Vrouwen én Mannen. Cryolipolyse behandeling is niet bedoeld voor afvallen in gewicht maar zeer effectief voor het definitief verwijderen van die hinderlijke ‘rolletjes’ en het perfect maken van de lichaamscontouren. Ladyline is aangesloten bij het ‘Keurmerk Cryolipolysespecialist”

 

logo_keurmerkcryospecialist 180 50 px

Hoe werkt Cryolipolyse behandeling

Tijdens de behandeling van één uur lig je op een behandelstoel terwijl 4 grote vlakke ‘koelpads’ hun werk doen. De vetlaagjes direct onder de huid worden afgekoeld tot ca  4 graden boven nul. Omdat deze onderhuidse vetlaagjes niet bestand zijn tegen die lage temperatuur breken ze zichzelf af en worden door het lymfesysteem afgevoerd. Dit afbraakproces duurt voort tot 3 maanden na de (laatste) behandeling waardoor het uiteindelijke resultaat pas daarna zichtbaar is. De behandeling is geheel pijnloos en veilig. Na de behandeling kun je direct weer je dagelijkse activiteiten hervatten. Zo comfortabel kan plaatselijk afvallen zijn. Voor een videofilmpje over Cryo behandeling klik hier.

 

Plaatselijk afvallen met Cryolipolyse behandeling behandeling is mogelijk op:

* Buik * Lovehandles * Benen * Heupen * Billen * Binnenkant knieën * Bovenarmen *zadeltassen *zwembandjes.

Afvallen met coollipo 66 120De behandelingen worden uitgevoerd met de Coolipo Twin, een geavanceerd apparaat met 4 grote vlakke ‘non-vacuüm koelpads’. Voordeel is dat hierdoor in één behandeling een veel groter gebied kan worden behandeld dan met de conventionele vacuüm pads. Bovendien kunnen 2 flanken gelijktijdig worden behandeld waardoor de behandeltijd enorm verkort wordt. En dat is weer positief voor het prijskaartje.

Voordelen afvallen met Cryo behandeling:

* Vet definitief weg * Pijnloos * Geen operatie * Geen bijwerkingen * Geen hersteltijd * Veilig en effectief * Geschikt voor Vrouwen én Mannen

Is Cryo behandeling ook voor mij geschikt?

Wil jij weten of Cryo behandeling ook voor jou geschikt is? Reserveer dan telefonisch of online met onderstaand formulier een afspraak voor een vrijblijvend ‘Advies op Maat ‘