Is Cryo behandeling geschikt voor iedereen?

PrintCryo behandeling is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen en het niet-operatieve alternatief voor liposuctie. Bij onderzoek door dermatologen verbonden aan de Harvard University is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen koude. Door vetcellen gedurende enige tijd af te koelen tot 4 graden boven nul breken de vetcellen binnen 15 tot 30 dagen af en worden vervolgens door het lichaamseigen lymfesysteem opgeruimd. Het vet is dan voorgoed uit het lichaam verdwenen.

Na deze ontdekking werden door de cosmetica industrie intelligente machines ontwikkeld die het mogelijk maken deze nieuwe techniek bereikbaar te maken voor een breed publiek. In Amerika is er al snel na hetbeschikbaar komen een ware run ontstaan op salons die cryo behandelingen aanbieden. Behandeling is mogelijk op benen, armen, love-handles, buik, rug, heupen en billen. Voor de beste resultaten zijn als regel drie behandelingen nodig met een tussenpose van 6 tot 8 weken.

Cryo behandeling begint bij Ladyline

Afvallen met coollipo 66 120Als een van de meest geavanceerde apparaten voor cryo behandelingen geldt de Coolipo Twin. Deze machine heeft een medische klasse II goedkeuring en is in tegenstelling tot andere apparaten uitgerust met 4 grote vlakke ‘koel-pads’ in plaats van een vacuüm zuigmond. Hiermee kan in één behandeling een veel grotere oppervlakte ineens worden behandeld dan met de conventionele vacuüm apparaten. Ook kan de linker- en rechterfl ank in één behandeling worden aangepakt waardoor sneller en tegen een zeer concurrerend tarief het gewenste resultaat wordt bereikt.
Cryo behandeling met de Coolipo Twin is ook bekend van TV uitzendingen op RTL4 en 5 in het prorgramma 4Me.

Is Cryo behandeling geschikt voor iedereen?

Cryo behandelingen met de Coolipo Twin zijn volkomen veilig en er zijn maar weinig contra-indicaties. Cryo behandeling is geen wondermiddel en niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen maar het is wel een perfect alternatief voor liposuctie. Plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk en zo effectief. Voor het beste resultaat is het belangrijk om veel water te drinken en zo veel mogelijk te bewegen. De behandelingen zijn volkomen pijnloos en u kunt direct na een behandeling uw dagelijkse bezigheden voortzetten.