Ladyline cliënten aan het woord Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Klantervaring annelies

Nu voel ik me veel fitter, mijn kleding zit mooier en daarmee voel je je vanzelf zelfverzekerder.

Gepubliceerd op: 15 juli 2022

Annelies was altijd heel sportief. Totdat een blessure roet in het eten gooide: “Al jarenlang is hardlopen mijn sport en wandelen mijn manier om extra te bewegen. Helaas was ik door een achillespeesontsteking genoodzaakt om mijn benen zo min mogelijk te belasten. Met alle gevolgen van dien, want in een jaar tijd ben ik ongeveer…

Lees meer

Goede gevoel door ladyline

Hoe ik mij voel nu ik bij Ladyline een kuur volg, is een verschil van dag en nacht met voorheen!

Gepubliceerd op: 13 juli 2022

Angèle kwam op een gewicht wat ze nooit eerder had gehad en dat voelde niet goed. Ze wist al dat de Ladyline methode goed werkt als stok achter de deur en dat je je dan fysiek veel beter gaat voelen. Daarom wendde ze zich tot ons, kwam langs voor een intakegesprek voor advies op maat…

Lees meer

ervaring ladyline stock achter de deur

Ladyline is voor mij al jaren de ideale stok achter de deur!

Gepubliceerd op: 25 mei 2022

Heleen sukkelde al even met de gevolgen van de ziekte van Crohn en was 10 kg zwaarder geworden. Ze was op zoek naar een middel om af te vallen. Zo kwam ze bij Ladyline terecht. “Ik voelde mij dik”, zo geeft Heleen onomwonden aan. “Na het intakegesprek had ik er het vertrouwen in dat de…

Lees meer

ervaring tamara ladyline

Ik zit weer lekker in mijn vel, heb meer zelfvertrouwen en durf mezelf weer te laten zien!

Gepubliceerd op: 18 mei 2022

Tamara voelde zich al een tijdje niet meer lekker in haar vel. Dat merkte ze ook in haar dagelijks leven. “Ik had weinig zelfvertrouwen, merkte aan alles dat ik niet in shape was. Ik verstopte mijzelf in mijn kleren.” Ze schaamde zich voor zichzelf. “Daar wilde ik vanaf. Daarom ging ik naar Ladyline toe. Na…

Lees meer

strak in je vel - Ladyline

Ik zit weer strak in mijn vel door de kuur bij Ladyline!

Gepubliceerd op: 13 mei 2022

Door ongeveer 2 jaar niet sporten en de leeftijd van 40+ merkte ik dat ik niet meer zo strak in mijn vel zat als voorheen. Verder voelde ik mij goed, maar hier was ik niet blij mee. Tijd om in actie te komen!   Aan het woord is Claudia, die 2,5 jaar geleden naar Ladyline…

Lees meer