Stok achter de deur Ladyline

Suzanne: “Ladyline is de perfecte stok achter de deur!”

Gepubliceerd op: 10 juni 2021

Darlene is een van de coaches bij Ladyline, die Suzanne mochten begeleiden in de afgelopen periode. Zij ging in gesprek met Suzanne over haar ervaring en resultaten bij Ladyline. Suzanne: “Ladyline is de perfecte stok achter de deur. Ik ervaar de begeleiding als superfijn!” Suzanne is niet het type om naar de sportschool te gaan….

Lees meer

Klantervaring Ladyline Denise

Denise: “Het is niet alleen het gewicht wat telt, maar zeker ook de centimeters!”

Gepubliceerd op: 16 december 2020

“Toen ik rond de 45 jaar was kwam ik in de overgang en merkte ik dat ik wat kilo´s aankwam, maar dat deed mij in eerste instantie nog niet zoveel. Toen ik 49 was ben ik gestopt met roken, na 35 jaar een pakje per dag gerookt te hebben. Op een gegeven moment zag ik…

Lees meer

Klantervaring Ladyline Minie

Ladyline heeft mij geholpen om weer een gezonde leefstijl te krijgen!

Gepubliceerd op: 14 december 2020

Minie is een van de vele tevreden Ladyline cliënten: “Ladyline heeft mij geholpen om weer een gezonde leefstijl te krijgen! Ik voel me fitter, beweeg weer makkelijker en ben als spreekwoordelijke kers op de taart al de nodige kilo’s kwijt geraakt!” Na een periode voornamelijk bourgondisch te hebben geleefd, kwam zij steeds minder goed in…

Lees meer

Klantervaring Ladyline

De persoonlijke aandacht, de veiligheid en het resultaat springen er bij Ladyline echt uit

Gepubliceerd op: 10 november 2020

Therese kende Ladyline nog van vroeger. Toen ze zocht naar een methode die bij haar kan passen, kwam dan ook snel de naam Ladyline in haar op. “Ik wilde graag wat afvallen, mijn figuur verbeteren. Maar, ik ben wars van lijnen.”  zo vertelt de 65-jarige Therese. Ze merkte in haar dagelijks leven dat ze niet…

Lees meer

thea ervaring ladyline

Ook al ben je een jaartje ouder, ik kan Ladyline ook voor jou aanraden

Gepubliceerd op: 03 november 2020

“Het is knus en gezellig bij Ladyline en ook erg hygiënisch. Ik voel mij hier helemaal op mijn gemak.” zo vertelt de 71-jarige Thea. “Ik ben erg tevreden over de begeleiding en dat voelt erg goed.” Thea is echt enthousiast “Mijn vriendinnen bellen mij dadelijk al op om te vragen hoe het geweest is. Zo…

Lees meer