Ladyline cliënten aan het woord Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Ladyline is voor mij een goede stok achter de deur!

Gepubliceerd op: 07 juni 2024

Via een online advertentie maakte Myriam kennis met Ladyline. Het triggerde haar en dus maakte ze een aspraak voor informatie en advies. Myriam: “Ik ben goed geadviseerd en ze hebben een ruim aanbod…dacht meteen dat zit wel goed daar. Ik was al bekend met warmtecabines en ben daarom ook enthousiast begonnen.” Door de coaching en…

Lees meer

ERvaring Ladyline Mireille

Met de vakantie in het verschiet zie ik er niet meer tegenop om gefotografeerd te worden! Ik voel me fitter en zit een stuk beter in mijn vel.

Gepubliceerd op: 22 mei 2024

We spreken met Mireille, die blij is dat ze naar Ladyline is gegaan. “Al jaren worstel ik met mijn gewicht. Het ene dieet na het andere, maar de resultaten waren nooit blijvend. Tijdens de overgang kwamen er nog een paar extra kilo’s bij.” Zo begint ze haar verhaal. Mireille: “Vorig jaar kreeg ik de diagnose…

Lees meer

Riet ervaring ladyline
goede begeleiding
samen afvallen