Ladyline cliënten aan het woord Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Klantervaring Ladyline

De persoonlijke aandacht, de veiligheid en het resultaat springen er bij Ladyline echt uit

Gepubliceerd op: 10 november 2020

Therese kende Ladyline nog van vroeger. Toen ze zocht naar een methode die bij haar kan passen, kwam dan ook snel de naam Ladyline in haar op. “Ik wilde graag wat afvallen, mijn figuur verbeteren. Maar, ik ben wars van lijnen.”  zo vertelt de 65-jarige Therese. Ze merkte in haar dagelijks leven dat ze niet…

Lees meer

thea ervaring ladyline

Ook al ben je een jaartje ouder, ik kan Ladyline ook voor jou aanraden

Gepubliceerd op: 03 november 2020

“Het is knus en gezellig bij Ladyline en ook erg hygiënisch. Ik voel mij hier helemaal op mijn gemak.” zo vertelt de 71-jarige Thea. “Ik ben erg tevreden over de begeleiding en dat voelt erg goed.” Thea is echt enthousiast “Mijn vriendinnen bellen mij dadelijk al op om te vragen hoe het geweest is. Zo…

Lees meer

Ervaring Ladyline Truus

Truus over Ladyline: “Een prettige stok achter de deur”

Gepubliceerd op: 21 september 2020

Truus was al met afvallen bezig. Lette op wat ze at. Deed pogingen te ‘lijnen’. “Alleen lukte het mij niet. Ik had echt een stok achter de deur nodig. Een stimulans om niet alleen te starten, maar ook vol te houden.” zo licht Truus toe, waarom ze naar Ladyline kwam. Oefeningen op iedere persoon afgestemd…

Lees meer

ervaring ladyline

Yvonne’s ervaring met Ladyline: “Ik merkte snel resultaat en houd dit nu op peil.”

Gepubliceerd op: 15 september 2020

Yvonne is 55 jaar en in haar dagelijkse leven actief als zzp’er. Ze is ambulant kapster, met een kapsalon genaamd ‘Salon van Von’. “Als zzp’er ben je nogal druk om alles zo goed mogelijk te doen voor je klanten. Daardoor heb je ook minder vrije tijd.”  In shape blijven Sporten en in shape blijven was…

Lees meer

Sanne klantervaring Ladyline

Sanne over Ladyline: “Ik weet heus wel wat ik moet doen en laten, maar met de begeleiding gaat het een stuk makkelijker.”

Gepubliceerd op: 11 september 2020

In de afgelopen 6 jaar ben ik steeds meer aangekomen. Na mijn eerste zwangerschap kreeg ik schildklierproblemen. Ik at gezond omdat ik ook intensief borstvoeding gaf. Mijn energie was niet wat het geweest was en ik bleef maar aankomen. Toen ik eenmaal wist wat eraan scheelde had ik een zondebok en een excuus.    Een…

Lees meer