Ladyline cliënten aan het woord Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

ervaring ladyline

Yvonne’s ervaring met Ladyline: “Ik merkte snel resultaat en houd dit nu op peil.”

Gepubliceerd op: 15 september 2020

Yvonne is 55 jaar en in haar dagelijkse leven actief als zzp’er. Ze is ambulant kapster, met een kapsalon genaamd ‘Salon van Von’. “Als zzp’er ben je nogal druk om alles zo goed mogelijk te doen voor je klanten. Daardoor heb je ook minder vrije tijd.”  In shape blijven Sporten en in shape blijven was…

Lees meer

Sanne klantervaring Ladyline

Sanne over Ladyline: “Ik weet heus wel wat ik moet doen en laten, maar met de begeleiding gaat het een stuk makkelijker.”

Gepubliceerd op: 11 september 2020

In de afgelopen 6 jaar ben ik steeds meer aangekomen. Na mijn eerste zwangerschap kreeg ik schildklierproblemen. Ik at gezond omdat ik ook intensief borstvoeding gaf. Mijn energie was niet wat het geweest was en ik bleef maar aankomen. Toen ik eenmaal wist wat eraan scheelde had ik een zondebok en een excuus.    Een…

Lees meer

Klantervaring Monique

Monique’s ervaring met Ladyline: Klaar voor de bruiloft

Gepubliceerd op: 03 september 2020

17 jaar geleden had Monique haar eerste ervaring met Ladyline. Ze was bevallen van haar eerste kind en wilde haar figuur weer terug. Ze was toen al erg tevreden.   “Over een jaar zou ik gaan trouwen” Eind oktober is Monique opnieuw begonnen bij Ladyline. Voor de tweede keer dus.  Monique: “Ik ben nu 44…

Lees meer

klantervaring stephany

Stephany’s klantervaring met Ladyline: het heeft voor mij heel goed uitgepakt!

Gepubliceerd op: 01 september 2020

Na lang wikken en wegen, ja er moest wel iets gebeuren, vroeg ik op 20 maart 2018 informatie en advies op maat aan bij Ladyline. Dezelfde ochtend kreeg ik al bericht terug, met de vraag of ik mijn telefoonnummer kon geven. Ik zal je zeggen dat was even slikken. Zo snel had ik geen antwoord…

Lees meer

Ervaring Ladyline

“Het totaalplaatje vind ik bij Ladyline”

Gepubliceerd op: 20 januari 2020

Angelina: “Ik kom nu een tijdje bij Ladyline en ben zeer tevreden.” Door vele diëten had ik een vertekend beeld over eten gekregen.” Ze richtte zich tot Ladyline voor een blijvende oplossing. “Mijn vraag was om mij te helpen met bewegen, en om mij te helpen gezond te leren eten. Ook wilde ik afvallen, want…

Lees meer