Ladyline cliënten aan het woord Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Ervaring Ladyline

“Het totaalplaatje vind ik bij Ladyline”

Gepubliceerd op: 20 januari 2020

Angelina: “Ik kom nu een tijdje bij Ladyline en ben zeer tevreden.” Door vele diëten had ik een vertekend beeld over eten gekregen.” Ze richtte zich tot Ladyline voor een blijvende oplossing. “Mijn vraag was om mij te helpen met bewegen, en om mij te helpen gezond te leren eten. Ook wilde ik afvallen, want…

Lees meer

Ervaring met Ladyline: Esther

Esther: “Mijn lijf past weer bij wie ik ben”

Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Esther is een zelfstandige vrouw met een eigen bedrijf in training en advies. Via twee mensen in haar eigen netwerk in Apeldoorn kwam Esther zes maanden geleden bij Ladyline. Het ging haar om het “totaalpakketje”: voedingsadvies, sporten en cryolipolyse, dat is een plaatselijke figuurcorrectie waarbij onderhuidse vetlaagjes definitief verdwijnen. Haar voedingspatroon is verbeterd Esther is…

Lees meer

Ervaring Ladyline van Dorienne

Doriënne: Ladyline en ik, twee handen op mijn (niet meer zo bolle) buik!

Gepubliceerd op: 24 april 2019

Al genietend van het Bourgondisch leven trok ik een aantal maanden geleden de conclusie dat ik in 10 jaar tijd toch stiekem 10 kilo was aangekomen. Tijd om dat patroon te doorbreken! Ik hecht nogal waarde aan mijn Bourgondisch leventje, ben niet van de pillen en voedingssupplementen. En uren in de sportschool doorbrengen is niet…

Lees meer

Ervaring met Ladyline

Mirjam: Ik was altijd moe. Dat is nu helemaal veranderd!

Gepubliceerd op: 27 maart 2019

Mirjam van Gerwen kwam 2,5 maanden geleden bij ons binnen. Ze ging van start en wil hier haar verhaal met jou delen. “De belangrijkste reden voor mij om met Ladyline te starten was om mij weer goed te voelen. Dat ik weer lekker in mijn vel ging zitten en dat ik weer zelfvertrouwen kreeg.” Ze…

Lees meer

ervaring ladyline

Louise: Ik zou Ladyline voor iedereen aanraden!

Gepubliceerd op: 23 januari 2019

“In september 2016 begon ik aan mijn strijd tegen de kilo’s. Door IVF en een zwangerschap was ik heel wat kilo’s aangekomen. Eenmaal bevallen was het weer tijd voor mijzelf. Ik wilde heel graag mezelf weer zijn, zonder die overtollige kilo’s.” Louise zette de stap naar Ladyline. “Na de intake ben ik snel begonnen. Ook…

Lees meer