Ladyline cliënten aan het woord Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Ladyline klantverhaal

Afvallen rond je vijftigste, dat vraagt om een andere aanpak

Een verhaal uit de praktijk: waarom Petra en Sandra Ladyline aanbevelen

Gepubliceerd op: 17 juli 2018

Petra is 53 jaar, getrouwd en moeder van een zoon die inmiddels uitgevlogen is. Ze is een bezige bij; heeft een leuke parttime baan bij de Gemeente en daarnaast veel hobby’s als; wandelen, schietsport, leren naaien, breien en haken. Een actief leven zou je zeggen. Dat klopt, maar toch vlogen de kilo’s er de afgelopen…

Lees meer

Anneth: Een van de beste keuzes die ik heb gemaakt!

Gepubliceerd op: 16 juli 2018

Streefgewicht gehaald… Via internet ben ik terecht gekomen bij Ladyline. De gastvrijheid, de ontvangst en de overtuigende belofte dat het me zou gaan lukken hebben mij de doorslag gegeven. Ik had zelf nooit gedacht dat het me zou lukken maar met de juiste begeleiding en goede adviezen ging het dus wel! Mijn streefgewicht is bereikt…

Lees meer

Ank: het heeft maar één nadeel

Gepubliceerd op: 16 juni 2018

 In 3 maanden 10 kilo kwijt… ……Toen ik de 75 kilo zag op mijn weegschaal was de maat vol. Nu moest er iets gaan gebeuren! Via Google kwam ik terecht bij Lady Line. Een afspraak was snel gemaakt! Ik voelde me meteen thuis, afvallen met alleen maar “Lady’s”, een fijne sfeer. Vol goede moed begon…

Lees meer

Margriet:

Gepubliceerd op: 16 mei 2018

Margriet gaat voor blijvend afvallen ….Altijd maar lijnen. Beetje afvallen en weer bijkomen. Je word er zo moe van. Toch nog maar een keer proberen. Maar nu met hulp.   LadyLine. “Nog één keer in mijn leven afvallen, maar dan goed”, dat is wat ik wil. En tot nu toe gaat het. In stappen. Ik heb…

Lees meer

Marion: Het werkt echt!

Gepubliceerd op: 16 februari 2018

  Mijn Ladyline avontuur, het resultaat geschreven door Marjon van Mama to the Max Zoals je misschien wel weet heb ik de afgelopen maanden meegedaan aan de compressietherapie bij Ladyline. Ik schreef hier eerder al een blog over. Vandaag deel ik met jullie het eindresultaat. En ik kan al zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Ik…

Lees meer