Ladyline ThuisCoach - afvallen op afstand

Begeleiding bij afvallen, op afstand

PLAN INTAKE CONSULT
Ladyline ThuisCoach

Door de maatregelen rondom het Corona virus ben je minder vrij in waar je kunt gaan en staan. Wanneer jij graag weer energiek, slank en fit door het leven wilt gaan, sta je nu voor een uitdaging. Sporten is goed, maar niet dé oplossing. Een aanpak die kijkt naar bewegen, leefwijze, voedingspatroon wel. Met een coach die jou begeleidt, op afstand. Wij coachen jou, zodat je de resultaten bereikt die jij graag wilt.
Juist nu. Ook dat is Ladyline!

Met Ladyline ThuisCoach krijg je:

  • Wekelijks of tweewekelijks consult (afhankelijk van jouw programma)
  • Begeleiding bij leefstijl en voeding
  • Tips en adviezen voor een gezond voedingspatroon
  • Deskundige ondersteuning en coaching
  • Toegang tot de Ladyline App met innovatief voedingsdagboek
  • Leuke workouts voor thuis, in de Ladyline App
  • Begeleiding en coaching die jou op weg helpt naar jouw streefgewicht

Ook in tijden van social distancing zijn wij jouw coach!

De ervaren en deskundige Ladyline coaches begeleiden jou op afstand bij het realiseren van jouw doelen t.a.v. afvallen of gewichtsbeheersing.

Het is een programma van 6 weken, waarmee jij ook in deze tijd van social distancing door beweging en gezonde voeding de regie op jouw gewicht houdt.

ThuisCoach Ladyline

Wil jij in 6 weken de regie op jouw gewicht krijgen en houden?
Met begeleiding op afstand?

INFORMATIE AANVRAGEN

OVER LADYLINE

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. 

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal. 

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!  

BEL MIJ TERUG
INFORMATIE AANVRAGEN