Afvallen en afslanken in Apeldoorn en omgeving - Afslankstudio Ladyline

Je wilt strakker worden, definitief vet verwijderen, blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij Ladyline Apeldoorn ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat. Je wilt afvallen en afslanken en weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer blij zijn met je gewicht en jouw figuur. Je wilt blijvend afslanken, kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling.

Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt.

Bij Ladyline Apeldoorn gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Apeldoorn staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.

Alles onder één dak

Bij Ladyline Apeldoorn vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Wil jij weten welk arrangement bij jou past?

Ladyline Apeldoorn

Baukje Westra, Company Coach van Ladyline Apeldoorn
“Het team van Ladyline Apeldoorn staat voor jou klaar om jouw wensen en doelen te realiseren! Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken.”

Ons adres

Ladyline Apeldoorn
7314 CH Apeldoorn
Maduralaan 2
Nederland
Telefoon: 088-8122333
E-mail: ladylineapeldoorn@ladyline.nl

Openingstijden

maandag
08:00 – 12:00 en 17:00 – 20:00
dinsdag   
Gesloten
woensdag   
08:00 – 12:00
donderdag  
08:00 – 12:00 en 17:00 – 20:00
vrijdag   
08:00 – 12:00
zaterdag  
Gesloten
zondag
Gesloten

Kom snel kennismaken op onze vestiging in Apeldoorn

Wij bedienen de volgende plaatsen vanuit Apeldoorn: Beekbergen, Vaassen, Eerbeek, Epe, Garderen, Hoenderloo.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.