Afvallen en afslanken in de regio Roermond begint bij Ladyline Heel - Afslankstudio

Afslankstudio Ladyline Roermond – Heel, wij laten jou stralen!

Je wilt strakker worden, definitief vet verwijderen, blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij afslankstudio Ladyline Heel ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat. Je wilt afvallen en afslanken en weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer blij zijn met je gewicht en jouw figuur. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling.

Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt.

Bij Ladyline Heel gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

We hebben bij de afslankstudio van Ladyline alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Heel staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren. Wij bedienen de volgende plaatsen vanuit Heel: Roermond, Wessem, Thorn, Haelen, Heythuysen, Kelpen-Oler, Maasbracht, Linne, Herten, Horn, Sint-Odiliënberg, Montfort, Ittervoort, Thorn, Neeritter. Voor Duitsland: Brüggen, Wegberg, Wassenberg. En voor België: Ophoven, Bree, Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel.

Vanuit passie en deskundigheid helpen wij jou weer te stralen!

Nicolle Verkoulen, Company Coach van Ladyline Heel: “Onze passie is mensen zoals jij te helpen op een gezonde manier hun doel te bereiken, door voeding, beweging en coaching. Het contact met onze klanten en de afwisseling in het werk geeft ons elke dag weer plezier en voldoening.”

Alles onder één dak om effectief slank te worden

Bij Ladyline Heel vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.

Advies op maat bij Ladyline

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse behandeling, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulite vermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Wil jij weten welk arrangement bij jou past?

Ladyline Heel Nicolle

Nicolle Verkoulen, Company Coach in Heel
“Samen met ons weer energiek, slank en stralend; maak snel een afspraak”.

Ons adres

Ladyline Heel
Wilhelminaplein 2b
6097 AT Heel
Telefoon: 0475 – 573665
E-mail: ladylineheel@ladyline.nl

Openingstijden

maandag
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:00
dinsdag   
09:00 – 12:00 en 16:00 – 20:00
woensdag   
08:30 – 12:00
donderdag  
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:00
vrijdag   
08:30 – 12:00
zaterdag  
08:30 – 12:00
zondag
Gesloten

Kom snel kennismaken op onze vestiging in Heel

Wij bedienen de volgende plaatsen vanuit Heel: Roermond, Wessem, Thorn, Haelen, Heythuysen, Kelpen-Oler, Maasbracht, Linne, Herten, Horn, Sint-Odiliënberg, Montfort, Ittervoort, Thorn, Neeritter. Voor Duitsland: Brüggen, Wegberg, Wassenberg. En voor België: Ophoven, Bree, Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.