Afvallen en afslanken in Helmond en omgeving

Welkom bij Ladyline Helmond

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer tevreden kunnen zijn over je figuur en gewicht. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij Ladyline Helmond gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

Simpelweg jezelf

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Helmond staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.

Ik heb al veel dames mogen begeleiden, ben jij de volgende?

Nina van de Rijt, eigenaresse van Ladyline Helmond: “Na een aantal jaren in de financiële sector gewerkt te hebben deed ze de gelegenheid voor om zelfstandig ondernemer te worden in de branche van gezondheid, voeding en beweging. Die uitdaging sprak mij enorm aan en zo heb ik een aantal jaren geleden de vestiging in Helmond overgenomen.

Een enorm spannend avontuur, maar door de methode van Ladyline ben ik er vol vertrouwen in gegaan en heb daar tot op de dag vandaag geen spijt van gehad. Ik heb al veel dames mogen begeleiden naar een gezonde levensstijl. Wil jij weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Neem dan met ons contact op, wij staan klaar om te helpen jouw doelen te realiseren.”

Alles onder één dak

Bij Ladyline Helmond vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Wil jij weten welk arrangement bij jou past?

Nina van de Rijt van Ladyline Helmond
“Mooier en gezonder? Ik ga jou helpen,
maak nú een afspraak en samen maken wij jouw dromen waar!”

Ons adres

Ladyline Helmond
5701 PE Helmond
Stationsplein 2-4
Nederland
Telefoon: 0492 – 523 763
E-mail: ladylinehelmond@ladyline.nl

Openingstijden

maandag
8.30 – 11:30 en 17.00 – 20.00
dinsdag
Gesloten
woensdag
8.30 – 11.30
donderdag
8.30 – 11.30 en 17.00 20.30
vrijdag
8.30 – 11.30
zaterdag
8.30 – 11.30
zondag
Gesloten

Vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen, is het momenteel niet mogelijk onze vestiging fysiek te bezoeken.

Kom snel kennismaken op onze vestiging in Helmond

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.
Ladyline BGN
Nina is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland