Afvallen en afslanken in Hoensbroek en omgeving - Afslankstudio Ladyline

Welkom bij Ladyline Hoensbroek -Heerlen, wij laten jou stralen!

Je wilt strakker worden, definitief vet verwijderen, blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij afslankstudio Ladyline Hoensbroek in de gemeente Heerlen ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat. Je wilt afvallen en afslanken en weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer blij zijn met je gewicht en jouw figuur. Je wilt blijvend afslanken kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling.

Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt.

Bij afslankstudio Ladyline Hoensbroek (in de Gemeente Heerlen) gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Hoensbroek staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.Wij werken ook in: Heerlen, Schinnen, Amstenrade, Schimmert, Doenrade, Spaubeek, Oirsbeek, Nuth, Valkenburg aan de Geul, Brunssum, Merkelbeek, Bingelrade, Wijnandsrade, Spaubeek, Klimmen, Voerendaal

Jou weer zien stralen geeft ons zoveel voldoening!

Nathalie Molhoek, eigenaresse van Ladyline Hoensbroek: “Onze passie is mensen zoals jij te helpen op een gezonde manier hun doel te bereiken, door voeding, beweging, gerichte kuren en coaching. Het contact met onze klanten en de afwisseling in het werk geeft ons elke dag weer plezier en voldoening.”

Afvallen en afslanken en lekke in je vel – Alles onder één dak

Bij Ladyline Hoensbroek vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Wil jij weten welk arrangement bij jou past?

Nathalie Molhoek eigenaresse van Ladyline Hoensbroek

Maak nú een afspraak en samen maken wij jouw dromen waar!”

Ons adres

Ladyline Hoensbroek
Kouvenderstraat 87
6431 HB Hoensbroek
Nederland
Telefoon: 045 – 521  2815
Email: hoensbroek@ladyline.nl

Openingstijden

maandag
09:00 – 12:00 uur en 16:30 – 20:30 uur
dinsdag   
09:00 – 12:00 uur
woensdag   

donderdag  
09:00 – 12:00 uur en 16:30 – 20:30 uur
vrijdag   
09:00 – 12:00 uur
zaterdag  
09:00 – 12:00 uur
zondag

Kom snel kennismaken op onze vestiging in Hoensbroek

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.

Wij werken ook in:

Heerlen, Schinnen, Amstenrade, Schimmert, Doenrade, Spaubeek, Oirsbeek, Nuth, Valkenburg aan de Geul, Brunssum, Merkelbeek, Bingelrade, Wijnandsrade, Spaubeek, Klimmen, Voerendaal

Ladyline BGN
Nathalie Molhoek is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland