Afvallen in Nijmegen begint bij Ladyline!

Welkom bij Ladyline Nijmegen powered by Az Groen

Blijvend afvallen met LadylineBij Ladyline in Nijmegen vind je alles wat nodig is om blijvend gewicht te verliezen en je figuur weer helemaal ‘in shape’ te brengen. Je wordt geholpen door een team van professionele coaches met maar één doel; samen met jou de van te voren afgesproken doelen realiseren. En dat hoeft zeker niet altijd maatje 38 te zijn. 

Wil jij binnenkort ook weer een paar maatjes minder?

Reserveer dan nu telefonisch of online een vrijblijvende kennismaking en advies om af te vallen.

Bij ons in Nijmegen kun je terecht voor:

Az Groen-67_2 200 133 pxVeel of weinig afvallen, plaatselijk afvallen op buik, benen en billen.
Of je nu 5 of 50 kg blijvend wilt afvallen, met ons kan het écht. Gewone dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid, intensieve coaching en training om leef- en eetgewoonten aan te passen, ons aanbod is compleet. Wil jij ook een gezond gewicht, slanke benen, platte buik en strakke billen? Kom dan snel eens kennismaken.

 
 

Cryo 200 133 pxCryo behandeling.
Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie voor Mannen en Vrouwen maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijtraken van hinderlijke vetlaagjes. Ook om die hinderlijke rolletjes kwijt te raken ga je naar Ladyline.

 

 
 

Compressie Nijmegen 200 133 pxCompressietherapie.
Compressietherapie behandelingen zorgen voor vermindering van cellulite, slankere, gladdere en minder vermoeide benen, minder pijnklachten en meer energie en weerstand. De behandeling is geschikt voor vrouwen en duurt slechts 20 tot 30 minuten. Lymfevaten, lymfeknopen en doorbloeding worden perfect gestimuleerd. Een echte opkikker voor je benen.

  

bodywraps-ladyline-200x133Bodywraps.
Deze  behandelmethode stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. De bodywraps vormen een perfect duo met compressietherapie.

 

Afvallen op natuurlijke basis

Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van de Ladyline arrangementen.

Openingstijden

maandag  en
dinsdag  en
woensdag 
donderdag  en
vrijdag 
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Ons adres

Ladyline Nijmegen powered by Az Groen

Van der Brugghenstraat 12
6511 SL Nijmegen
Nederland
Telefoon: 06 – 16 96 4200
E-mail: ladylinenijmegen@ladyline.nl

Kennis maken?

Op Facebook delen wij ons laatste nieuws, recepten en nog veel meer.
Volg jij ons al?

Ik ontvang je graag persoonlijk! Kom je langs?

Afvallen met Az Groen in Nijmegen

Az Groen van Ladyline Nijmegen

“Ik weet uit ervaring waar ik het over heb, laat mij je helpen,
maak nú een afspraak en samen maken wij jouw dromen waar!”

 

 

Vrijblijvend ‘Advies op Maat’ gesprek

Laat hier jouw naam, mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met jou op om jouw ‘advies op maat’ gesprek in te plannen.

  • :
Loading...