Afvallen in Sittard - Geleen - Kom dan naar afslankstudio Ladyline!

Welkom bij Ladyline Sittard, wij laten jou stralen!

Je wilt strakker worden, definitief vet verwijderen, blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij afslankstudio Ladyline Sittard-Geleen ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat. Je wilt afvallen en afslanken en weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer blij zijn met je gewicht en jouw figuur. Je wilt blijvend afslanken kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt.

Bij Ladyline Sittard gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Sittard staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.

Het geeft zoveel voldoening als ik jou weer zie stralen!

Nathalie Molhoek, eigenaresse van Ladyline Sittard: “Mijn passie is mensen zoals jij te helpen op een gezonde manier hun doel te bereiken, door voeding, beweging, gerichte arrangementen en coaching. Wat ik zo leuk vind aan werken bij Ladyline? Het contact met onze klanten en de afwisseling in het werk die mij elke dag weer plezier en voldoening geeft.”

Alles onder één dak

Bij Ladyline Sittard vind je alles onder één dak:bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Wil jij weten welk arrangement bij jou past?

Nathalie Molhoek, eigenaresse van Ladyline Sittard. “Maak nú een afspraak en samen maken wij jouw dromen waar!”

Ons adres

Ladyline Sittard
6131 AC Sittard
Brugstraat 15
Nederland
Telefoon: 046 – 737 01 07
E-mail: sittard@ladyline.nl

Openingstijden

maandag
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:30
dinsdag   
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:30
woensdag   
09:00 – 12:00
donderdag  
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:30
vrijdag   
08:30 – 12:00
zaterdag  
08:30 – 12:00
zondag
Gesloten

Kom snel kennismaken op onze vestiging in Sittard

Wij bedienen de volgende plaatsen vanuit Sittard: Geleen, Born, Echt, Holtum, Nieuwstadt, Susteren, Stein, Beek, Urmond, Beek, Neerbeek, Jabeek, Ulestraten, Limbricht, Koningsbosch, Roosteren, Posterholt, Grevenbicht, Obbicht, Munstergeleen. In België: Dilsen-Stokkem, Neeroeteren, Maaseik, Maasmechelen. In Duitsland: Heinsberg, Tüddern, Gangelt, Süsterseel.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.

Ladyline BGN
Nathalie is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland