Vitaliteitscheck

Blijven genieten én toch blij met je figuur en gewicht!

Veel vrouwen genieten van het leven. Helaas hebben velen het leven niet helemaal in balans, met als gevolg een ontevredenheid over figuur en gewicht. 

Ook spelen hormonen na je 50e een rol. Hierdoor heb je ineens, ondanks dat er niets in je leefpatroon verandert lijkt, last van een buikje. 

Dit is niet alleen vervelend voor hoe je tegen je uiterlijk aankijkt, maar ook gezondheidsrisico's stijgen. Voorkom dit en start met weer de regie krijgen over je lichaam. Reserveer nu een vitaliteitscheck als vertrekpunt voor een leven waarin je kunt blijven genieten én blij bent met je figuur en gewicht!

Reserveer hier de gratis Vitaliteitscheck

De informatie in dit formulier wordt uitsluitend gebruikt om de afspraak telefonisch te plannen en per e-mail te bevestigen. We zullen jouw gegevens niet met derden delen.

We nemen na ontvangst snel contact op!

© 2019 Ladyline • PrivacyContact


Gezond en vitaal

Wanneer je de 50 gepasseerd bent, is het niet meer zo makkelijk als voorheen om af te vallen of op gewicht te blijven. Je figuur kan ‘ongemerkt’ veranderen. En die verandering kan je onzeker maken. Je wilt blijven genieten van de mooie én lekkere dingen des levens, maar dan wel tevreden kunnen zijn met je figuur en gewicht.  

Het Ladyline Vitaal en Gezond programma helpt jou om weer de regie te krijgen over je figuur. Omdat elke vrouw anders is, luisteren wij naar jouw wensen en stellen een persoonlijk plan op, op basis van een uitgebreide meting en analyse. Zet die stap en kom nu langs voor een gratis Ladyline Vitaliteitscheck.  

Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Wij staan voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.  

Alles onder één dak  

Bij Ladyline vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.  

Je kunt bij ons terecht voor:  

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Reserveer hier de Vitaliteitscheck

De informatie in dit formulier wordt uitsluitend gebruikt om de afspraak telefonisch te plannen en per e-mail te bevestigen. We zullen jouw gegevens niet met derden delen.