Werken bij Ladyline | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Werken bij Ladyline

In de Ladyline vestigingen komen met enige regelmaat vacatures beschikbaar in de functie van Personal Coach. Het is de taak van de Personal Coach cliënten van Ladyline te begeleiden bij de diverse arrangementen. Je werkt Flexibel of Part-time in een dynamische omgeving met leuke collega’s en intensief cliëntencontact.

Profiel van de Ladyline Coach

personal coachDe Ladyline Coach is een sportief ingestelde vrouw van alle leeftijden met een positieve kijk op het leven, goed gehumeurd, maakt gemakkelijk contact met anderen, kan goed motiveren en stimuleren, is geen negen tot vijf type, en acht zich in staat om na een interne opleiding de taken van Personal Coach te kunnen uitvoeren. Kortom de Ladyline Coach is een mensen mens.

Online solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke baan en herken je jezelf in het bovenstaande profiel, vul dan het on-line sollicitatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Momenteel staan de volgende vacatures in de vestigingen open:

Voor de regio Eindhoven zoeken wij:

Personal Coach, parttime-flexibel, circa 10-16 uur per week. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het succes van onze cliënten. Je begeleidt hen bij de diverse bewegingsprogramma’s en adviseert en ondersteunt hen op het gebied van voeding. Door jouw enthousiasme en energie is het voor onze cliënten geen probleem om met ons uitgebalanceerd concept hun resultaat te behalen. Je hebt een gedegen achtergrond en kennis van wat gezonde voeding is, bent klantvriendelijk en vindt het leuk om commercieel te werken. Kun jij je vinden in dit profiel? Dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven! Je CV en motivatiebrief kun je hier versturen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul vandaag nog het online sollicitatieformulier in en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe kanjer die een van onze enthousiaste teams komt versterken!

Solliciteer