Energiek, vitaal en slank, na je vijftigste
Ladyline 50 plus vrouwen

Ook na je vijftigste is genieten van het leven én tevreden zijn met figuur en gewicht mogelijk!

Veel vrouwen willen lekker genieten van het leven. Logisch ook. Je hebt een druk leven vol met activiteiten, uitjes, een sociaal leven, je partner, je kinderen. Niet te vergeten, je werk of onderneming. Dan verdien je het om regelmatig lekker te eten. Met misschien wel af en toe een glaasje erbij.

Vóór de overgang kon dat ook allemaal geen kwaad. Sprong je even uit de band? Dan zorgde je voor balans in je eetpatroon, ging meer bewegen en in no time was je figuur weer in shape. En dan komt die overgang. Alles verandert.

De overgang maakt het lastiger om je ‘eigen’ figuur te behouden

Als je in de overgang bent, is het ineens niet meer zo makkelijk om je ‘eigen’ figuur te behouden. Laat staan om gewicht te verliezen. Er gebeurt van alles met je. Met je lijf. En hoe je je voelt.

De gevolgen van de overgang zijn onder andere:

  • Je stofwisseling verandert, wordt trager;
  • Je maakt minder oestrogeen (hormoon) aan, wat toename van gewicht tot gevolg kan hebben;
  • Opvliegers, die je laten zweten, waardoor je je niet meer zo op je gemak voelt;
  • Een veranderend figuur: weg taille, ineens heb je een buikje, toename cellulite…

En daar moet jij dus mee omgaan. Of je nou wilt, of niet. Die stralende vrouw, vol zelfvertrouwen en blij met haar figuur, voelt zich ineens niet meer zo lekker in haar vel. En daarmee ben je ook niet meer blij met hoe je kleding zit. Een strakker jurkje, een shirtje dat mooi getailleerd zit… Daar hoef je je niet bij neer te leggen. Dat kan anders!

Specialist in begeleiding van 50+ vrouwen

Bij Ladyline zijn wij door ervaring en opleidingen gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen van 50+ naar het opnieuw vitaal, energiek en slank zijn. Dat resulteert in mooie en goede resultaten van onze cliënten.

Vrouwen zoals jij!


Zou je meer willen weten over onze maatwerk aanpak, speciaal afgestemd op 50 plus vrouwen? Klik dan op onderstaande knop en maak een vrijblijvende afspraak voor advies en informatie bij een vestiging in jouw regio.

Dit zeggen 50 plus vrouwen zoals jij over de Ladyline methode

Jolanda: “Ik voel mij weer energiek”
Zij bekeek beelden van de vakantie en concludeerde dat er actie ondernomen moest worden. Ze was er echt klaar mee. Niet alleen haar figuur stoorde haar, ze had ook last van haar rug. Hiervoor was ze ook in behandeling. Maar, door die rugpijn ging ze ook minder bewegen. “Het moest anders en daarom ging ik naar Ladyline”, vertelt Jolanda. Hoe zij Ladyline ervaart, zie je in dit filmpje:

Nancy: “Blij dat ik de stap heb gezet, op aanraden van een vriendin”
In onderstaande video maak je kennis met Nancy, een vrouw van 50 die ook de stap zette naar Ladyline. Ze vertelt hoe zij de methode en de begeleiding ervaart.

Nicole: “Het werkt echt!”
Nicole vond zichzelf ’te dik’. Ze had al verschillende methodes geprobeerd, maar niet met blijvend succes. Dat moest anders. In Navenant Magazine zag ze een artikel over Annemarie Jorritsma die zo tevreden is over de Ladyline methode. Dit onthield ze en ze ging zich verder informeren. Een intake volgde en Nicole ging van start. “Het werkt echt!”. Wat Ladyline voor haar betekent, vertelt ze in deze video:

Monique: “Nu lukt het wel!”
Monique wilde graag haar verhaal uit de doeken doen. Hoe ze Ladyline ervaart. Haar verleden, ook met afvallen. En waarom het haar nu wél lukt.Bij Ladyline voel jij je thuis, op je gemak

Zoals je ziet zijn dit allemaal vrouwen zoals jij. Blij met de stap die ze genomen hebben. Zij voelen zich weer vitaal en energiek, kunnen weer blij zijn met hun figuur en gewicht. Zij merken dat niet alleen aan hun gevoel, de regelmatige metingen en analyses door onze specialistes, tonen dit ook aan.

Dat wil jij toch ook?!


Laten we hier de mogelijkheden bij Ladyline eens bekijken

Weer blij met je gewicht en dit behouden!

Je wilt wat kilootjes verliezen en zorgen dat ze er nooit meer aankomen. Jouw lichaam mag weer slanker en strakker worden, net zoals voor de overgang. Plaatselijk afvallen is bij Ladyline heel eenvoudig. Doordat wij gespecialiseerd zijn in vrouwen van 50+, ben je bij Ladyline op de juiste plek. Om blijvend resultaat te boeken, zijn Voedingsadvies en Bewegingstherapie een must. Energy Balance, Personal coaching en Energiemeting zijn vaste onderdelen van het programma.

Energieke uitstraling & strakkere huid

Elke vrouw heeft op een bepaald moment behoefte aan een opfrisser voor haar huid. Je wilt je ongeacht jouw leeftijd graag energie uitstralen en je vitaal voelen. Daarvoor krijg je bij Ladyline de beste begeleiding en arrangementen. Met de Skin Refresh-therapie, Cryolipolyse, Bodywraps en Compressietherapie voel jij je weer als herboren. Ook Energy Balance, Personal coaching en Energiemeting maken vanzelfsprekend onderdeel uit van het 50+ programma van Ladyline.

Ontspannen fit & gezonde leefstijl

Je hebt gemerkt dat er na je vijftigste een andere aanpak nodig is om met je leefstijl je figuur te houden waar je blij mee kunt zijn. Ladyline helpt jou om weer in je kracht te komen. Bepaalde gewoontes leer je om te buigen, je krijgt inzicht in je stofwisseling en wordt bewust van wat een gezonde leefstijl voor jou inhoudt. Dit proces van bewustwording stimuleren we met behulp van Voedingsadvies, Bewegingstherapie, Skin Refresh-therapie, Energy Balance, Personal coaching en Energiemeting.

Artikelen van Ladyline voor vrouwen van 50+


Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan

Herken jij je in het bovenstaande? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen voor een advies-op-maat gesprek.

We luisteren naar jouw wensen, behoeften en verlangens en zijn oprecht geïnteresseerd in jou. In jouw drijfveren, jouw wensen en verlangens, maar ook in jouw valkuilen.

Want, alleen zo kunnen wij de coach zijn die je nodig hebt om weer te kunnen stralen!