Afvallen en afslanken in Veldhoven - Kom naar afslankstudio Ladyline!

Welkom bij Ladyline Veldhoven, wij laten jou stralen!

Je wilt strakker worden, definitief vet verwijderen, blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij afslankstudio Ladyline Veldhoven ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat. Je wilt afvallen en afslanken en weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer blij zijn met je gewicht en jouw figuur. Je wilt blijvend afslanken, kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt.

Bij Ladyline Veldhoven gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

Bij afslankstudio Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Veldhoven staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.

Samen zorgen wij ervoor dat jij weer straalt!

Karin, personal coach bij Ladyline Veldhoven: “Onze passie is mensen zoals jij te helpen op een gezonde manier hun doel te bereiken, door voeding, beweging, coaching en arrangementen die écht bij jou passen. Het contact met onze klanten en de afwisseling in het werk geeft ons elke dag weer plezier en voldoening.”

Alles onder één dak

Bij Ladyline Veldhoven vind je alles onder één dak: bewegingstherapie, voedingsadvies, huidverbetering en personal coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en tevreden bent met je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Top Slimming, bewegingstherapie in de warmtecabine en ozon-zuurstoftherapie;
  • Cryolipolyse, een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van overtollig vetweefsel;
  • Compressietherapie, een positief effect op cellulitevermindering;
  • Bodywraps, om vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen;
  • Voedingsadvies op basis van een energiemeting.

Wil jij weten welk arrangement bij jou past?

Karin, Miranda en Vera, Ladyline Veldhoven:
“Laat ons jou helpen, maak nú een afspraak en samen maken wij jouw dromen waar!”

Ons adres

Ladyline Veldhoven
Kromstraat 20
5504 BC Veldhoven
Telefoon: 040 737 0254

Openingstijden

maandag
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:00
dinsdag   
17:00 – 20:00
woensdag   
Gesloten
donderdag  
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:00
vrijdag   
09:00 – 12:00
zaterdag  
09:00 – 12:00
zondag
Gesloten

Kom snel kennismaken op onze vestiging in Veldhoven

Wij bedienen de volgende plaatsen vanuit Veldhoven: Eersel, Eindhoven, Meerveldhoven, Wintelre, Vessem, Best, Oirschot, Boxtel, Reusel, Hapert, Bladel, Son en Breugel, Diessen, Moergestel, Oostelbeers, Middelbeers. In België: Arendonk, Retie.
 
Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.
 

 

Ladyline BGN
Nathalie Molhoek – mede-eigenaresse van Ladyline Veldhoven – is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland