Wil je afvallen in Veldhoven? Kom naar Ladyline!

Welkom bij Ladyline Veldhoven!

Ladyline Veldhoven Bij Ladyline in Veldhoven vind je alles wat nodig is om blijvend gewicht te verliezen en je figuur weer helemaal ‘in shape’ te brengen. Je wordt geholpen door een team van professionele coaches met maar één doel; samen met jou de van te voren afgesproken doelen realiseren. En dat hoeft zeker niet altijd maatje 38 te zijn. 

Wil jij binnenkort ook weer een paar maatjes minder?

Reserveer dan nu telefonisch of online een vrijblijvend advies.

Bij Ladyline in Veldhoven kun je terecht voor:

  Bewegingstherapie 200 133 sVeel of weinig afvallen, plaatselijk afvallen op buik, benen en billen. Of je nu 5 of 50 kg blijvend wilt afvallen, met ons kan het écht. Gewone dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid, intensieve coaching en training om leef- en eetgewoonten aan te passen, ons aanbod is compleet. Wil jij ook een gezond gewicht, slanke benen, platte buik en strakke billen? Kom dan snel eens kennismaken.  

 

  Cryo 200 133 pxCryolipolyse behandeling. Dit is een perfect alternatief voor liposuctie, geschikt voor zowel vrouwen als mannen, maar dan zonder operatie, zonder hersteltijd en volkomen veilig. Niet bedoeld voor afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijtraken van hinderlijke vetlaagjes.  Ook om die hinderlijke rolletjes kwijt te raken, ga je naar Ladyline.    

 

 

  compressie 200 153 pxCompressietherapie. Deze behandelingen zorgen voor vermindering van cellulite, slankere, gladdere en minder vermoeide benen, minder pijnklachten en meer energie en weerstand. De behandeling – die ook geschikt is voor mannen –  duurt slechts 20 tot 30 minuten. Lymfevaten, lymfeknopen en doorbloeding worden perfect gestimuleerd. Een echte opkikker voor je benen.  

 

 

bodywraps-ladyline-200x133Bodywraps. Deze behandelmethode stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. De bodywraps vormen een perfect duo met compressietherapie.  

 

Reserveer jouw ‘Advies op Maat’ gesprek

Laat hier jouw naam, mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met jou op om jouw ‘advies op maat’ gesprek in te plannen.

  • :

Wij ontvangen jou graag persoonlijk! Kom je langs?

Ladyline Veldhoven

Nancy Kleij, Company Coach van Ladyline Veldhoven

“Na jaren in verschillende functies te hebben gewerkt in de retail, kwam ik door onvoorziene omstandigheden zonder werk te zitten. Ik besloot om ruim de tijd te nemen om te ontdekken hoe ik mijn verdere werkzame leven wil invullen. Wat zijn mijn passies en waar ligt mijn hart? Toen ik voor mijzelf het besluit had genomen dat dit bij het coachen van mensen naar een betere levensstijl ligt, kwam Ladyline Veldhoven op mijn pad. Na een gedegen opleiding en intensieve stage bij andere vestigingen, ben ik nu trots Company Coach van Ladyline Veldhoven. Samen met mijn team – Franka, Darlene en Kelly – sta ik voor jou klaar!”

 

Ons adres

Ladyline Veldhoven

Kromstraat 20
5504 BC Veldhoven
Nederland
Telefoon: 040 - 737 0254

 

Op Facebook delen wij ons laatste nieuws, recepten en nog veel meer. Volg jij ons al?

Logo-BNG 2

 

Loading...