Persoonlijke begeleiding | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Bij Ladyline ervaar je dat persoonlijk ook echt persoonlijk is

gezonde leefstijl

Jouw persoonlijke coach

Iedereen die start met Ladyline krijgt een personal coach. Bij ons sta je er namelijk nooit alleen voor. Onze coaches weten als geen ander dat vakkundige hulp en advies een must zijn om je doelstellingen te behalen.

Om te kunnen afvallen, moet je je goed voelen. Een gezond lichaam heeft immers een gezonde geest nodig. Je moet het vertrouwen hebben dat het je gaat lukken. Bij Ladyline weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om je motivatie vast te houden. Je hebt advies, hulp en complimentjes nodig en misschien ook wel een stok achter de deur. 

Jouw personal coach weet precies hoe ze het beste met jou kan omgaan. Jullie zien elkaar wekelijks, bijvoorbeeld tijdens de bewegingstherapie. Natuurlijk zijn het ervaren vakvrouwen, maar het zijn ook mensen bij wie jij je snel op je gemak voelt.

 

Gezonde voeding

Voedingsadvies bij Ladyline

Hoeveel diëten heb je al geprobeerd? En werkten ze – op de langere termijn – niet goed? Wij leren je afvallen door genoeg te eten met natuurlijke voeding, zonder shakes of andere kunstmatige producten. Dankzij dit voedingsconcept kun je eenvoudig afvallen zonder honger te lijden.

Omdat ieder mens anders is, werkt ook het kwijtraken van kilo’s bij iedereen op een andere manier. Onze voedingsconsulenten weten precies wat jij nodig hebt om goed en verantwoord af te vallen. We leren je welke voeding goed voor je is, maar ook welke hoeveelheden bij jouw lichaam passen. In de eerste tien weken zijn we hier extra intensief mee bezig, zodat je meteen flink wat afvalt.

Hierna zorgen we dat je verantwoord blijft afvallen totdat je tevreden bent én blijft. Dankzij Energy Balance en Personal coaching leer je steeds bewuster omgaan met je voeding en de keuzes die je daarin maakt. 

‘Met Miranda had ik meteen een klik. Zij is jaren geleden zelf klant geweest van Ladyline en is nu zelf personal coach. Alles wat ze me vertelt, is zo herkenbaar. Door haar ervaring en kennis helpt ze mij steeds een stap verder naar mijn doel.!’

energiemeting

De basis van onze voedingscoaching: Energiemeting

Ieder mens is uniek. Ook vanbinnen. Jouw dagelijkse energieverbruik is anders dan dat van je buurvrouw, ook al hebben jullie misschien dezelfde lichaamsbouw en kledingmaat. Bij Ladyline zorgen we dat we jouw persoonlijke energieverbruik volledig in kaart hebben. Alleen dán kunnen we een programma aanbieden dat is afgestemd op jou als individu.

Het meten van je energieverbruik gebeurt in twee stappen. We beginnen met een ademanalyse. Hiermee meten we je energieverbruik in rust, het zogenoemde rustmetabolisme. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is ’s ochtends op nuchtere maag een aantal minuten door een slang te ademen.

Hierna krijg je een activiteitenmeter mee die je een week bij je draagt. Dit apparaat meet het energieverbruik van jouw dagelijkse activiteiten. De uitkomsten van beide metingen geven een nauwkeurig beeld van jouw gemiddelde dagelijkse energieverbruik. Op basis daarvan kunnen we de energieopname door voeding nauwkeurig afstemmen. We weten dan dus welke voedingsstoffen en hoeveelheden jij nodig hebt om af te vallen.

 

‘Ik vond het lastig om de eerste stap te zetten en een intakegesprek in te plannen. Dat gevoel was meteen verdwenen toen ik binnenstapte. Ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. Dat bewijzen de resultaten ook.’

Een voedingspatroon dat écht bij jou past en voor altijd vol te houden is

Met onze Mind Balance methodiek leren jou zelf de regie te nemen én te houden. Onze personal coaches helpen je om de baas te blijven over je leef- en eetgewoontes. Ook helpen ze je om weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Vertrouwen in jezelf is namelijk heel belangrijk tijdens het afvallen. Maar ook daarna, wanneer je je persoonlijke doelstellingen hebt behaald. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je je weer bewust wordt van je innerlijke kracht en schoonheid.

Onze voedingsconsulenten weten precies wat jij nodig hebt om goed en verantwoord af te vallen, zodat je weer stralend door het leven gaat. We leren je welke voeding goed voor je is, maar ook welke hoeveelheden bij jouw lichaam passen.

Plan een gratis intakegesprek in een vestiging bij jou in de buurt!

Wil je weten welke mogelijkheden Ladyline biedt? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.