Personal coaching - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

Personal coachingIedereen die start met Ladyline krijgt een personal coach. Bij ons sta je er namelijk nooit alleen voor. Onze coaches weten als geen ander dat vakkundige hulp en advies een must zijn om je doelstellingen te behalen.

Om te kunnen afvallen, moet je je goed voelen. Een gezond lichaam heeft immers een gezonde geest nodig. Je moet het vertrouwen hebben dat het je gaat lukken. Bij Ladyline weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om je motivatie vast te houden. Je hebt advies, hulp en complimentjes nodig en misschien ook wel een stok achter de deur. Jouw personal coach weet precies hoe ze het beste met jou kan omgaan. Jullie zien elkaar wekelijks, bijvoorbeeld tijdens de bewegingstherapie. Natuurlijk zijn het ervaren vakvrouwen, maar het zijn ook mensen bij wie jij je snel op je gemak voelt.

 

 


‘Met Miranda had ik meteen een klik. Zij is jaren geleden zelf klant geweest van Ladyline en is nu zelf personal coach. Alles wat ze me vertelt, is zo herkenbaar. Door haar ervaring en kennis helpt ze mij steeds een stap verder naar mijn doel.!’


 

Plan een vrijblijvende intake!

Al tijdens het intakegesprek maak je kennis met een van onze coaches. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.