Energy Balance - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

energy balance ladyline

Wij leren jou zelf de regie te nemen én te houden. Onze personal coaches helpen je om de baas te blijven over je leef- en eetgewoontes. Ook helpen ze je om weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Vertrouwen in jezelf is namelijk heel belangrijk tijdens het afvallen. Maar ook daarna, wanneer je je persoonlijke doelstellingen hebt behaald. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je je weer bewust wordt van je innerlijke kracht en schoonheid.

Onze voedingsconsulenten weten precies wat jij nodig hebt om goed en verantwoord af te vallen, zodat je weer stralend door het leven gaat. We leren je welke voeding goed voor je is, maar ook welke hoeveelheden bij jouw lichaam passen. Wil je hier meer over weten? Bekijk hier de informatie over ons voedingsadvies.


‘Ik vond het lastig om de eerste stap te zetten en een intakegesprek in te plannen. Dat gevoel was meteen verdwenen toen ik binnenstapte. Ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt.Dat bewijzen de resultaten ook.’


Plan een vrijblijvende intake!

Wil je weten welke mogelijkheden Ladyline biedt? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.