Energiemeting - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

Energiemeting ladylineIeder mens is uniek. Ook vanbinnen. Jouw dagelijkse energieverbruik is anders dan dat van je buurvrouw, ook al hebben jullie misschien dezelfde lichaamsbouw en kledingmaat. Bij Ladyline zorgen we dat we jouw persoonlijke energieverbruik volledig in kaart hebben. Alleen dán kunnen we een programma aanbieden dat is afgestemd op jou als individu.

Het meten van je energieverbruik gebeurt in twee stappen. We beginnen met een ademanalyse. Hiermee meten we je energieverbruik in rust, het zogenoemde rustmetabolisme. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is ’s ochtends op nuchtere maag een aantal minuten door een slang te ademen.

Hierna krijg je een activiteitenmeter mee die je een week bij je draagt. Dit apparaat meet het energieverbruik van jouw dagelijkse activiteiten. De uitkomsten van beide metingen geven een nauwkeurig beeld van jouw gemiddelde dagelijkse energieverbruik. Op basis daarvan kunnen we de energieopname door voeding nauwkeurig afstemmen. We weten dan dus welke voedingsstoffen en hoeveelheden jij nodig hebt om af te vallen.

 


Ik ben al bij best veel afslankklinieken geweest, maar nergens ben ik zo uitgebreid gemeten. Het heeft mij veel vertrouwen gegeven… Ik word nu écht persoonlijk geadviseerd, afgestemd op mijn stofwisseling. Nu ben ik eindelijk op de juiste plek!’


 

Plan een vrijblijvende intake!

Wil jij ook gecontroleerd en blijvend afvallen? Schrijf je nu in voor een kennismaking. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.