Waar ga jij mee aan de slag? - Afvallen met Ladyline!

Als klant bij Ladyline maak je gebruik van onze faciliteiten, persoonlijke begeleiding en een plan op maat. Jij stelt samen met je coach je doelen vast én hoe je deze wilt bereiken. Daarom is ieder plan uniek. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we drie programma’s uitgewerkt. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt, bij Ladyline ben je op het juiste adres.


Snel afvallen & slank blijven!

Het doel is helder: je wilt resultaat boeken. Je wilt kilo’s verliezen en zorgen dat ze er nooit meer aankomen. Jouw lichaam moet snel slanker en strakker worden, waarbij de nadruk ligt op de zogenaamde ‘probleemzones’. Plaatselijk afvallen is bij Ladyline heel eenvoudig. Ook vrouwen die willen afvallen na een zwangerschap, zijn bij Ladyline op de juiste plek. Om blijvend resultaat te boeken, zijn Voedingsadvies en Bewegingstherapie een must. Energy Balance, Personal coaching en Energiemeting zijn vaste onderdelen van het programma.

Energieke uitstraling & strakkere huid

Of je nu 25 of 65 bent, elke vrouw heeft op een bepaald moment behoefte aan een opfrisser voor haar huid. Bijvoorbeeld als je (veel) bent afgevallen, na een zwangerschap of omdat je gewoon graag energie wilt uitstralen en je weer jong wilt voelen. Met de Skin Refresh-therapie, Cryolipolyse, Bodywraps en Compressietherapie voel jij je weer als herboren. Ook Energy Balance, Personal coaching en Energiemeting zijn onderdeel van het programma.

Ontspannen fit & gezonde leefstijl

Misschien ben je al enige tijd aan het worstelen met je jezelf en je lichaam. Heb je het ene na het andere dieet geprobeerd, maar ben je er niet (echt) gelukkig van geworden? Ladyline helpt jou om weer in je kracht te komen. Bepaalde gewoontes leer je om te buigen en je weet weer hoe je naar je lichaam moet luisteren. Dit proces van bewustwording stimuleren we met behulp van Voedingsadvies, Bewegingstherapie, Skin Refresh-therapie, Energy Balance, Personal coaching en Energiemeting.


‘Ik kreeg van mijn man de behandelingen van Ladyline cadeau. Hij vond dat ik al te lang ongelukkig was met mijn zelfbeeld en wilde me graag weer vrolijk zien. En dat is gelukt! Ik ben niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ik voel me ook weer echt gelukkig.’


Kom kennismaken, plan nu een gratis intake!

Herken jij veel in bovenstaande programma’s? Voor iedereen wordt een programma op maat gemaakt. Kom daarom langs om kennis te maken in een vestiging bij jou in de buurt. Zeker weten dat je na je intakegesprek direct zin hebt om aan de slag te gaan!