Skin Refresh-therapie - ozon-zuurstoftherapie - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

Skin refreshKan jouw huid wel een opfrisser gebruiken? Met de ontspannende Skin Refresh-therapie / ozon-zuurstoftherapie wordt je huid weer strak en glad en krijgt ze haar originele jeugdige teint en flexibiliteit weer terug. Je krijgt een zichtbaar jongere huidstructuur en het vermindert cellulite.

Als je afvalt, kan je huid slapper worden. Maar dankzij de Skin Refresh-therapie is dat voorgoed verleden tijd. Je huid krijgt haar oorspronkelijke flexibiliteit terug, zodat je er weer stralend uitziet. Tijdens de behandeling zit je in een cabine waar je lekker kunt ontspannen. Je krijgt door de ozon-zuurstoftherapie een flinke ‘boost’ aan energie. En daardoor zit je figuurlijk én letterlijk weer lekker in je vel.

De Skin Refresh-therapie is perfect te combineren met andere behandelmethodes, zoals Compressietherapie, Cryolipolyse en Bodywraps.


‘Het voelde de eerste keer wel een beetje gek om in zo’n cabine te zitten, want alleen je hoofd komt erbovenuit. Maar wat is het héérlijk en je ziet direct resultaat.’


Plan een vrijblijvende intake!

Kan jouw huid ook een opfrisser gebruiken? En ook weer strakke en gladde huid krijgen? en krijgt ze haar originele jeugdige teint en flexibiliteit weer terug. Kom kennismaken bij één van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.