Ervaringen van onze klanten | Ladyline

Ervaringen met Ladyline van vrouwen zoals jij

Ben je benieuwd hoe andere vrouwen Ladyline ervaren? We hebben onze cliënten deze vraag gesteld. Dit is wat zij zeggen!

Ladyline is voor mij al jaren de ideale stok achter de deur!

Heleen sukkelde al even met de gevolgen van de ziekte van Crohn en was 10 kg zwaarder geworden. Ze was op zoek naar een middel om af te vallen. Zo kwam ze bij Ladyline terecht. Na het intakegesprek had ik er het vertrouwen in dat de methode bij mij past.”

Ik zit weer lekker in mijn vel en durf mezelf weer te laten zien!

Tamara voelde zich al een tijdje niet meer lekker in haar vel. “Ik had weinig zelfvertrouwen, merkte aan alles dat ik niet in shape was. Ik verstopte mijzelf in mijn kleren. Daar wilde ik vanaf. Daarom ging ik naar Ladyline toe.”

Claudia zit weer strak haar vel door de kuur bij Ladyline!

Door ongeveer 2 jaar niet sporten en de leeftijd van 40+ merkte ik dat ik niet meer zo strak in mijn vel zat als voorheen. Verder voelde ik mij goed, maar hier was ik niet blij mee. Tijd om in actie te komen!” En hoe het nu met Claudia gaat? “Heel goed”.

Mirthe ging al van maat 52 naar 48, van XXXL naar XL en viel 12 kg af

En dit resultaat boekte ze in nog geen 3 maanden! “Ik zat daardoor niet meer goed in mijn vel. Voelde mij niet meer mezelf.” Heel fijn dat Mirthe meteen samen met ons de omslag wist te maken. Nu voelt ze zich stukken beter en voelt ze dat het alleen maar beter wordt.

Ik wilde nog één keer iets aan mijn buik en gewicht doen

Omdat ik niet tevreden was over mijn gewicht en mijn buik, besloot ik nog één keer ervoor te gaan. Ik zocht informatie op en kwam op Facebook Ladyline tegen. Ik belde de vestiging op en dat gesprek voelde meteen goed. Blij dat ik de stap zette!

Op vakantie met een strak gezicht en gezond gewicht

Ik verstopte mij in te grote maten, was schuw naar onbekenden. Op vakantie in bikini? Mij niet gezien! Daar schaamde ik mij voor. Dat is inmiddels wel anders! “Ik krijg nu complimenten over mijn huid en zit lekkerder in mijn vel. Verstoppen doe ik mij niet meer.

Ik ben weer trots op mijzelf en zit lekker in m’n vel!

Ik vond het niet meer fijn om foto’s van mijzelf te zien, zat niet meer fijn in mijn vel en mijn conditie slecht. Hier wilde ik iets aan doen. Inmiddels kan ik nu wel naar foto’s van mijzelf kijken en wat vooral fijn is, dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik ben gewoon trots!

Natasja is ontzettend blij dat ze de stap naar Ladyline zette!

Wat een aanrader om bij Ladyline van start te gaan met een afslankkuur. Ik vond het een uitdaging om de balans, gezondheid en drive te vinden die nodig was om af te vallen. Dit is gelukt! Ik ben 20 kilo kwijt en een flink aantal centimeters in omvang afgenomen.

Ladyline heeft snel effect en het resultaat kan ik goed vasthouden!

Angeliek was net 50 geworden. Haar figuur veranderde en daar kreeg ze zelf geen grip op. Daar was ze niet blij mee. Ze merkte al snel dat de Ladyline methode effectief is. Het resultaat kan zo nu goed vasthouden. Ze heeft weer grip op haar figuur en gewicht.

Meer verhalen lezen?

“Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt”, “Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen” en “Die jurkjes passen weer”. Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom hier de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.