Ervaringen van onze klanten | Ladyline

Ervaringen met Ladyline van vrouwen zoals jij

Ben je benieuwd hoe andere vrouwen Ladyline ervaren? We hebben onze cliënten deze vraag gesteld. Dit is wat zij zeggen!

Wendy: Die stok achter de deur had ik echt nodig

Wendy: “Ik voel mij nu goed, zelfverzekerd en kijk er elke keer naar uit om kleding te kunnen kopen omdat dit nu zoveel leuker is en ik me steeds weer verbaas over de maat waar ik in pas.”

Marion: Mijn conclusie is dat het echt werkt!

“Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. Door de luchtdruk in het paklijkt het net alsof je benen, je heupen en je onderrug heerlijk gemasseerd worden.”

Anneth: Voor mij de beste keuze!

“Het sporten in de warmtecabines is zeer aangenaam en heel goed te doen. Ook de tijd die het me kost valt erg mee. Het is een prima voedingsadvies en leuke recepten.”

 

 

Helga: Al 15 jaar trouw!

” In 4 maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen en voelde me fit en lekker in m’n vel. Doordat ik goede begeleiding kreeg over mijn voeding heb ik nu bijna geen last meer van te lage bloedsuikerspiegel. En ik blijf bij Ladyline, want zo voel ik mij happy!”

Ans: Ladyline maakt het verschil

“Ruim anderhalf jaar zit ik nu al onder mijn streefgewicht. Ik blijf net onder de 70 kg, schommel rond de 68/69 en dat wil ik zo houden. Hoe ik Ladyline ervaar? Professioneel, flexibel en belangstellend.” 

Petra en Sandra: Zonder de begeleiding van Ladyline was het niet gelukt!

“Bij Ladyline is afvallen geen straf, maar juist leuk!”

 

Meer verhalen lezen?

“Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt”, “Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen” en “Die jurkjes passen weer”. Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom hier de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.