Ervaringen met Ladyline van vrouwen zoals jij

Ben je benieuwd hoe andere vrouwen Ladyline ervaren? We hebben onze cliënten deze vraag gesteld. Dit is wat zij zeggen!

Mirjam: ik was altijd moe. dat is nu helemaal veranderd!

Mirjam kwam 2,5 maanden geleden bij ons binnen. Ze ging van start en wil hier haar verhaal met jou delen. “De belangrijkste reden voor mij om met Ladyline te starten was om mij weer goed te voelen. Dat ik weer lekker in mijn vel ging zitten en dat ik weer zelfvertrouwen kreeg.”

Louise: Ik zou Ladyline voor iedereen aanraden!

Louise wilde voor haar bruiloft 20 kg afvallen. Ze was namelijk na haar zwangerschap heel wat aangekomen.“De laatste maanden ben ik nog eens 6 kg afgevallen. De teller staat nu op -26 kg in 2 jaar en 3 maanden; ook is er ruim 120 cm in omvang vanaf.”

Esther: Ik ben nu in vorm om de overgang aan te kunnen

“Ik koop nu andere kleren dan voorheen, ben blij met wat ik zie in de spiegel. Mijn bikini zit nu iets mooier. Ik zit lekker in mijn lijf. Er is geen irritatie meer. Mijn lijf past bij wie ik ben op 47-jarige leeftijd, hoeft niet perfect. Ik ben nu ook in vorm om de overgang aan te kunnen!”


Wendy: Die stok achter de deur had ik echt nodig

Wendy: “Ik voel mij nu goed, zelfverzekerd en kijk er elke keer naar uit om kleding te kunnen kopen omdat dit nu zoveel leuker is en ik me steeds weer verbaas over de maat waar ik in pas.”

Marion: Mijn conclusie is dat het echt werkt!

“Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. Door de luchtdruk in het paklijkt het net alsof je benen, je heupen en je onderrug heerlijk gemasseerd worden.”

Doriënne: Ladyline en ik, twee handen op mijn (niet meer zo bolle) buik!

“De 10 kilo ben ik inmiddels kwijt en ik heb 2 maten kleiner in mijn kleren. Niet door mijn Bourgondisch leventje bye bye te zeggen maar door te leren de juiste keuzes te maken. Keuzes die passen bij mijn leven en daardoor goed vol te houden zijn! Ik voel me top en voel sinds een lange tijd geen “schaamte” om straks in mijn bikini op het strand te liggen!”


Helga: Al 15 jaar trouw!

” In 4 maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen en voelde me fit en lekker in m’n vel. Doordat ik goede begeleiding kreeg over mijn voeding heb ik nu bijna geen last meer van te lage bloedsuikerspiegel. En ik blijf bij Ladyline, want zo voel ik mij happy!”

Ans: Ladyline maakt het verschil

“Ruim anderhalf jaar zit ik nu al onder mijn streefgewicht. Ik blijf net onder de 70 kg, schommel rond de 68/69 en dat wil ik zo houden. Hoe ik Ladyline ervaar? Professioneel, flexibel en belangstellend.”

Petra en Sandra: Zonder de begeleiding van Ladyline was het niet gelukt!

“Bij Ladyline is afvallen geen straf, maar juist leuk!”

Meer verhalen lezen?

“Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt”, “Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen” en “Die jurkjes passen weer”. Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom hier de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.