Succesverhalen | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Het succes van Wendy Beerman in het Nieuws

Wendy vertelt in de krant hoe zij samen met de personal coaches van Ladyline Almere weer de beste versie van haarzelf is geworden!

Lees hier het hele verhaal van Wendy.

Mijn Ladyline avontuur, het resultaat

geschreven door Marjon van Mama to the Max

Zoals je misschien wel weet heb ik de afgelopen maanden meegedaan aan de compressietherapie bij Ladyline. Ik schreef hier eerder al een blog over.

Vandaag deel ik met jullie het eindresultaat. En ik kan al zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Ik heb in totaal 24 behandelingen gehad, twaalf weken lang. Ik mocht dus twee keer per week in het ‘astronautenpak’ (zo noem ik het altijd haha) liggen. En dat was echt totaal geen straf. Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. Door de luchtdruk in het pak lijkt het net alsof je benen, je heupen en je onderrug heerlijk gemasseerd worden. Ik had steeds weer moeite met wakker blijven haha. Ik wilde er namelijk lekker van genieten maar ik viel vaak in slaap en werd ik pas wakker als de piep ging dat de sessie was afgelopen. Zo ontspannend is het dus!

Ladyline

En niet alleen de ontspanning is een dik pluspunt, ook mijn cellulite is drastisch verminderd. Waar ik me in de zomer nog erg stoorde aan al die putjes in de achterkant van mijn bovenbenen en dat ook de reden is dat ik me bij Ladyline gemeld heb, ben ik er nu zo goed als vanaf. Alleen wanneer ik mijn billen heel goed samenknijp zie ik nog enkele putjes verschijnen maar in normale toestand zijn mijn benen super strak. Ik had echt nooit durven dromen dat dit zou gebeuren.

Ladyline

En doordat deze cellulite zo is verminderd is dat gepaard gegaan met het verliezen van centimeters. Ik ben bij mijn heupen maar liefst 6 cm afgevallen! Dit had ik dus echt niet verwacht alhoewel ik het wel al gemerkt had aan mijn kleding. Mijn broeken zitten een stuk losser dus ik hoopte stiekem al dat het ook in centimeters te zien was. Ook mijn dijen ben ik in totaal 6 centimeter kwijt en bij mijn knieën in totaal 5 cm.

 

Mijn eindconclusie is dat het dus echt werkt! Ik heb helemaal niet gesport erbij maar wel gezond gegeten zoals ik altijd doe.

 

Het enige dat je moet doen is 2 keer per week gaan maar daar helpen ze je bij Ladyline heel goed bij want ze laten je niet de deur uit gaan zonder een nieuwe afspraak, zodat je altijd weer moet komen en er niet de klad in laat komen.

– Marjon

Streefgewicht gehaald…

Via internet ben ik terecht gekomen bij Ladyline.

De gastvrijheid, de ontvangst en de overtuigende belofte dat het me zou gaan lukken hebben mij de doorslag gegeven. Ik had zelf nooit gedacht dat het me zou lukken maar met de juiste begeleiding en goede adviezen ging het dus wel!

Mijn streefgewicht is bereikt en nu wil ik het zo houden. Ik voel me er zo goed bij, ook mentaal.

Hiervoor heb ik heel veel pogingen gedaan om af te vallen, zonder resultaat!  Maar dat was niet met goede begeleiding wat voor mij erg belangrijk is, dus toen is het me niet gelukt. Ik voel me prima en het heeft me veel leuke dingen gebracht ! Ik ben zelfs gevraagd om mode shows te gaan lopen!

Ladyline Den Bosch (47 van 173)Het sporten in de warmte cabines is zeer aangenaam en heel goed te doen. Ook de tijd die het me kost valt erg mee. Het is een prima voedingsadvies en leuke recepten.

Als je zover bent dat je genoeg hebt van al die pogingen die je hebt gedaan, maak dan de keuze om naar ze toe te gaan.

Zie het als een investering jezelf!!!

Voor mij is dit een van de beste keuzes die ik heb gemaakt!

– Anneth

 In 3 maanden 10 kilo kwijt…

……Toen ik de 75 kilo zag op mijn weegschaal was de maat vol. Nu moest er iets gaan gebeuren! Via Google kwam ik terecht bij
Lady Line. Een afspraak was snel gemaakt! Ik voelde me meteen thuis, afvallen met alleen maar “Lady’s”, een fijne sfeer.

Ladyline Den Bosch (102 van 173)Vol goede moed begon ik, elke week tweemaal sporten, onder begeleiding van mijn coaches die me motiveerden. Het kost me inderdaad weinig moeite. Ook aan de voedingsadviezen kon ik me houden. Ik was eigenlijk wel verbaasd. Alleen lukt me dat niet.

Nu na 3 maanden ben ik 10 kilo kwijt! Wat ben ik trots! En het motiveert me om verder te gaan, niet alleen voor de kilo’s maar zeker voor de centimeters!

Het enige nadeel, maar dat heeft voor een vrouw ook een groot voordeel, is dat ik een nieuwe garderobe moest aanschaffen!.…..

– Ank

Margriet gaat voor blijvend afvallen

….Altijd maar lijnen. Beetje afvallen en weer bijkomen. Je word er zo moe van. Toch nog maar een keer proberen. Maar nu met hulp.

 

Ladyline Den Bosch (79 van 173)LadyLine. “Nog één keer in mijn leven afvallen, maar dan goed”, dat is wat ik wil.

En tot nu toe gaat het. In stappen. Ik heb 2 stappen gehaald. Elf kilo’s eraf. Het gewicht dat ik van mezelf moest halen heb ik gehaald. En misschien nog belangrijker, de centimeters.

Mede dank zij mijn coaches. Het gaat niet altijd gemakkelijk, maar de dames helpen. Zij hebben oneindig veel geduld. Weten me op te peppen en te motiveren als het even niet gaat. Zij geven prima voedingsadvies. Zij letten op als ik mijn oefeningen doe. Zij maken tijd, ook als ze geen tijd hebben. Ook het samen met andere dames afvallen werkt positief.

Ik ga nu mijn derde stap in. Met plezier. Hoever ik kom en of het blijvend zal zijn moet blijken. Maar ik heb er vertrouwen in. Ik hoop te zijner tijd ook dat te kunnen melden..

– Margriet

 Annemarie heeft weer meer conditie

……Annemarie: “Mijn conditie was op een gegeven moment een drama. Dat merkte ik als ik met de hond ging lopen. Mijn man is vaak weg voor zijn werk, meerdere dagen in het buitenland. Het sporten schoot er bij mij in. De vrijheid van de sportschool liet mij te makkelijk smoezen verzinnen. Op de bank met een wijntje en kaasje vond ik troost.

nieuwe garderobe 2238060Totdat de vakantie er weer aan kwam en ik mijn jurkjes ging passen. Drama!

Op aanraden van een vriendin ging ik naar Ladyline. Ik werd daar goed geholpen door mijn toekomstige coach en besloot ook te starten.

 

In het begin ging het niet zo soepel, maar daar sleepten de dames mij doorheen. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer. En dat lopen met de hond, dat gaat weer prima, mijn conditie is weer terug. Ik blijf het nu dan ook onderhouden.

– Annemarie

 Ladyline maakt het verschil voor Ans

……Hoe het begon
Het was op een warme zomeravond in 2012. Na een vergadering wandelde ik op mijn gemak door de Bossche binnenstad op weg naar de auto, me verheugend op een lekker glaasje witte wijn met een hartig hapje thuis in de late avondzon. Kijkend in een etalage zag ik mijn spiegelbeeld: kwam het door dat misschien wel tè korte zomerjurkje of was ik nou zo vierkant? Misschien toch maar eens iets aan gaan doen, na de zomervakantie, zeker niet meteen. Toen ik in de auto stapte, was ik dat goede voornemen waarschijnlijk al vergeten.

Lees en zie hier het hele verhaal en resultaat van Ans!

 

Helga is eindelijk verlost van haar overgewicht

Helga kwam “via het schoolplein” van haar dochter bij Ladyline binnen. Helga raadt iedereen met overgewicht aan om bij Ladyline te starten. De oprechte interesse van de coaches, het opgestelde Plan van Aanpak, de herkenning van medelijners en last but not least “het resultaat”, 27 kilo en 155 centimeters kwijt! Bekijk hier het hele verhaal van Helga.

– Helga

Loading...