Bewegingstherapie - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

BewegingstherapiewebsiteIn slechts 2 x 20 minuten per week voel jij je weer fit en vol energie!

Bewegen en sporten hoeft niet zwaar of belastend te zijn. In de verwarmde cabines van Ladyline worden heupen, knieën en rug ontlast. Bovendien bereik je resultaten die je met alleen sporten in een sportschool niet voor elkaar krijgt:
– je voelt je snel weer energieker
– verbetering van jouw fitheid
– afname van jouw omvangsmaten
– snel een kledingmaat kleiner

Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met je coach je persoonlijke doelstellingen. Ook meten we je gewicht en omvangsmaten en kijken we naar je lichaamssamenstelling. Op basis daarvan maken we een schema met oefeningen in de warmtecabine.

Wil je bijvoorbeeld strakkere billen, buik en benen? Dan zijn de oefeningen specifiek op plaatselijk afvallen gericht. Uiteraard wordt het schema afgestemd op jouw individuele conditie en mogelijkheden. Je coach begeleidt jou tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Omdat we je regelmatig wegen en meten, kunnen we de resultaten goed bijhouden. Op basis daarvan maakt het softwaresysteem voortgangsanalyses en die gebruiken we om jouw trainingsprogramma bij te stellen. Zo weten we zeker dat je de juiste oefeningen doet om jouw doelstellingen te behalen.


‘Ik zag altijd vreselijk op tegen sporten, maar bij Ladyline is het écht anders. Daar beweeg je op je eigen manier en tempo. Mijn lichaam ziet er nu veel mooier en slanker uit en de probleemzones zijn nagenoeg verdwenen!’


Wil jij ook snel en blijvend afvallen? Wil jij ook een kleinere kledingmaat? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.