Compressietherapie - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

Compressietherapie LadylineSlanke benen

Compressietherapie is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je benen, billen, buik en onderrug intensief gemasseerd worden. Je benen worden mooier en voelen rustiger aan. Voor de meeste klanten van Ladyline is dit hun favoriete behandeling.

Compressietherapie wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Bijvoorbeeld voor de behandeling van cellulite en voor lymfedrainage, maar ook als sportmassage of ontspannende relaxmassage. Compressietherapie helpt ook als ondersteuning tijdens het afvallen, omdat met infraroodwarmte de vetverbranding wordt bevorderd. Zelf hoef je helemaal niets te doen! Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waar ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Dit stimuleert de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie en voelt zalig. Het resultaat is een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en een gladdere, flexibele huid. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor een goede gezondheid en weerstand en is essentieel voor een goede stofwisseling.

Voordelen van de Compressie behandeling

  • Vermindering van cellulite: eindelijk weer benen om trots op te zijn!
  • Gladdere huid: verlost van die hinderlijke bobbels en putjes
  • Je benen en billen worden smaller
  • De behandeling stimuleert de vetverbranding
  • Er treedt een verbetering op van bloed- en lymfestromen
  • Je hebt niet langer last van vermoeide benen
  • En de behandeling is ook nog heerlijk ontspannen

In combinatie met Bodywraps verbeteren de resultaten van compressietherapie aanzienlijk. Hiermee zijn de effecten direct zichtbaar!


Ik had vaak een rusteloos gevoel in mijn benen, maar dankzij de compressietherapie en bodywraps is dat grotendeels over. En mijn benen zien er ook nog eens veel mooier uit. Ze zijn gladder en ook in omvang slanker. Ik ben weer trots op mijn benen!’


Plan een vrijblijvende intake!

Denk je dat compressietherapie ook iets voor jou zou kunnen zijn? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.