Afvallen en afslanken met Ladyline - Lekker in je vel met Ladyline afslankstudio

Afslankstudio Ladyline, voor vrouwen die snel willen afvallen & slank willen blijven!​

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij afslankstudio Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal. Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!

Gezond zijn en gezond eruitzien

Jouw lichaam wordt weer strak en glad dankzij onze geavanceerde behandelingen. Cryolipolyse zorgt ervoor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen. Afvallen op buik, benen en billen is hiervoor ideaal. Ook bijvoorbeeld na een zwangerschap. En met de ontspannende Skin-Refresh-Ozon therapie krijgt je huid een echte opfrisser. Deze Ozon-zuurstoftherapie geeft je huid haar originele roze teint en flexibiliteit weer terug. De behandeling laat je huid weer stralen en vermindert ook nog eens cellulite!

Heb je last van vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid? Dan zijn Bodywraps voor jou ideaal. In combinatie met Compressietherapie helpt dit ook tegen cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Pak nu je kans om je huid weer te laten stralen!


Snel afvallen & slank worden!

Je wilt blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij Ladyline ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat.

Energieke uitstraling & strakkere huid

Het maakt niet uit hoe oud je bent: je wilt je weer energiek en jong voelen. Met de programma’s van Ladyline helpen wij je om weer vol in het leven te staan. Je voelt je prettiger, hebt een betere conditie, meer energie en je kunt meer aan. Kortom: het leven lacht jou toe. Dat wil jij toch ook?!

Ontspannen fit & gezonde leefstijl

Je wilt je meer bewust worden van je innerlijke kracht en schoonheid. Bepaalde gewoontes wil je afleren, zodat je beter kunt luisteren naar je lichaam. We helpen jou bewust te worden van het feit dat het enige ideaal waar je aan moet voldoen, je eigen ideaal is. Want, elke vrouw is uiteraard anders.


Ladyline is effectief bewezen

Ladyline werkt met een innovatief volgsysteem waarin we jouw voortgang volgen én bijsturen. Zo weten we precies wat jij nodig hebt om je doelstellingen te behalen. Alle programma’s en voedingsadviezen worden daarop afgestemd. Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis en is door de Universiteit van Wageningen als beste getest. Al meer dan 35 jaar geeft Ladyline vrouwen de mogelijkheid om het figuur te krijgen waar ze blij van worden.

Ladyline is dé plek voor jou waar we je actief begeleiden om je weer lekker in je vel te laten voelen. We zijn al 40 jaar een stok achter de deur voor onze cliënten. De methode helpt jou gericht met afvallen, plaatselijke figuurverbetering en coaching in jouw leefstijl… dus niet voor even, maar voor een heel leven.

Als klant bij Ladyline maak je gebruik van onze faciliteiten, persoonlijke begeleiding en een plan op maat. Jij stelt samen met je coach je doelen vast én hoe je deze wilt bereiken. Daarom is ieder plan uniek. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we drie programma’s uitgewerkt. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt, bij Ladyline ben je op het juiste adres.


Ervaringsverhalen

Semmy – ‘Ik had en stok achter de deur nodig en Ladyline geeft dit’

Na mijn tweede bevalling gaf ik mijn lichaam een half jaar om te herstellen, daarna was het tijd om weer op gewicht te komen. Maar, ik wist ook dat als ik naar een sportschool zou gaan, dit mij niet zou lukken. Ik had een stok achter de deur nodig en Ladyline geeft dit. Twee keer per week doe ik gerichte oefeningen in de warmtecabine onder begeleiding. Dat is heel prettig. Het persoonlijke voedingsadvies en regelmatig wegen en meten geven mij de kracht en het doorzettingsvermogen dit vol te houden! Ik ben fitter, voel mij energieker en mijn kleren zitten weer heerlijk. Vooral de nieuwe outfits zitten mij als gegoten!

Yvonne – ‘Ik ben energieker en zie een verschil als ik in de spiegel kijk’

Ik voelde me niet echt gelukkig meer met mijn lijf en had al veel pogingen ondernomenom kilo’s af te vallen en centimeters te verliezen. Zelf het gewenste resultaat bereiken, lukte mij niet. Ik sprak mijn kapster over hoe zij zo goed afgevallen was. Ze was heel enthousiast over Ladyline. Ze was niet alleen flink afgevallen, ze zat ook weer lekker in haar vel. Wat ze mij vertelde, sprak mij erg aan. Daarom ging ik ook naar Ladyline toe voor advies op maat. Ik vind het prettig dat hier alleen vrouwen aanwezig zijn die vaak met hetzelfde probleem kampen. Ik voel me energieker. Als ik in de spiegel kijk zie ik een groot verschil ten opzichte van voordat ik naar Ladyline ging.

Ladyline ervaring

Nicole – ‘Kleding kopen is een feestje, alles staat weer leuker!’

Dertig jaar geleden heb ik ook al eens een Ladyline kuur gevolgd met goed resultaat, dat is mij altijd bij gebleven. Jaren later, na de intrede van de overgang, kwamen de kilo’s er weer aan. Mijn lichaam veranderde. Daar was ik niet blij mee. Ondanks mijn inspanningen (sporten, op mijn eten letten) leverde dit niet het gewenste resultaat op. Ik besloot bij Ladyline een afspraak te maken en startte met een programma. De begeleiding van de medewerkers is top en de sfeer is erg prettig. Ik ben inmiddels rond de 10 kilo kwijt en 80 centimeter! Dat merk je aan je lichaam en het mooie is juist op de plaatsen waar je het ook graag kwijt wilt. Kleding kopen is nu echt een feestje, alles staat weer leuker!