Binnenkort openen wij onze deuren in de regio Roermond!

Woon jij in Roermond of directe omgeving? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou!

Wanneer je graag op je slankst voor de dag wilt komen, is het belangrijk om je te realiseren dat dit niet van de een op de andere dag kan. Het vereist een stukje toewijding, discipline én de juiste aanpak. Een aanpak die zich niet op 1 punt richt, maar vanuit een totaalvisie werkt. En waarbinnen persoonlijke aandacht een belangrijke rol speelt.

Die aanpak vind je bij Ladyline. En we zijn trots dat we binnenkort onze tiende vestiging openen. Momenteel zijn er Ladyline vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Ede, Hoensbroek (Heerlen), Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven. In maart 2022 komt daar een nieuwe vestiging in Heel, nabij Roermond, bij!

 

Afslankstudio Ladyline, voor vrouwen die snel willen afvallen & slank willen blijven!

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij afslankstudio Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal. We hebben dan ook alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!

Dit zijn de mogelijkheden bij Ladyline:

  • Bewegingstherapie

  • Bodywraps tegen Cellulite

  • Compressietherapie

  • Cryolipolyse

  • Energiemeting

  • Leefstijlplan

  • Personal Coaching

  • Skin Refresh Therapie

  • Vitaliteitscheck

  • Voedingsadvies

 

Heb jij interesse in een persoonlijk afslankplan bij Ladyline in de regio Roermond?

Binnenkort houden we informatiedagen: zaterdag 19 februari 13:00-17:00 uur en vrijdag 25 februari 18:00-21:00 uur. Je bent van harte welkom om dan langs te komen voor informatie en advies. Voor de eerste 25 starters hebben we een speciale vroege-vogels-korting. We vertellen er tijdens de informatiedagen graag meer over.

Heb jij interesse? Vraag dan nu alvast informatie aan. Je krijgt van ons een pdf-download met meer informatie over Ladyline en handige tips. In aanloop naar de opening van de nieuwe Ladyline vestiging zullen we jou ook op de hoogte houden.