Energie meting | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Jouw dagelijkse energieverbruik in beeld gebracht

Energiemeting 290 188Om een op jouw dagelijkse energieverbuik afgestemd voedingsadvies te kunnen geven is het nodig om eerst jouw energieverbruik zo nauwkeurig mogelijk in beeld te brengen. Alleen op die manier kunnen wij een individueel afgestemd arrangement aanbieden waarbij wij zeker weten dat enerzijds je metabolismesysteem niet ontregeld wordt maar anderzijds dat je zeker gaat afvallen. Hierdoor houden wij de controle over het afnameproces en weten wij ook zeker dat je het afvallen vol kunt houden.

PamDe energiemeting doen wij in twee stappen, allereerst bepalen wij door middel van een ademanalyse jouw energieverbruik in rust, het zgn. rustmetabolisme. Daarna krijg je gedurende minimaal een week een geavanceerde activiteitenmeter mee, waarmee je energieverbruik door jouw dagelijkse activiteiten wordt vastgesteld. De uitkomsten van beide metingen bij elkaar opgeteld geven een nauwkeurig beeld van jouw gemiddelde dagelijkse energieverbruik zodat wij de energieopname door voeding nauwkeurig daarop kunnen afstemmen.

Deze werkwijze maakt deel uit van ons ‘Energy Balance’ concept waarmee wij uniek zijn en waarmee je zeker gaat afvallen. Gegarandeerd.