Veel gestelde vragen | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Bij Ladyline behaal je al snel je resultaat met afvallen. Je merkt dit al goed na de eerste vijf bezoeken, dus binnen drie weken. Voor je het weet ben je zo veel afgevallen dat je aan een nieuwe garderobe toe bent. Ladyline denkt slank!

Ja, naast voeding en beweging gaan wij jou helpen om jouw leef- en eetgewoonten blijvend te veranderen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij nog één keer in je leven gaat afvallen….maar dan voor de laatste keer.

Jij blijft op gewicht!

Ladyline biedt een aantal mogelijkheden aan om je ideale figuur en gewicht terug te krijgen met verschillende prijsniveau’s. Welk arrangement voor jou het meest geschikt is hangt onder meer af van jouw wensen, de hoeveelheid centimeters/gewicht die je wilt verliezen en het tijdsbestek waarin je je doelen wilt realiseren. Ook leeftijd, mobiliteit, huidconditie en leefwijze spelen een rol bij de bepaling van het meest effectieve arrangement.

Top Slimming: Bewegingstherapie, ozon-zuurstoftherapie, voedingsbegeleiding, personal coaching en mindsetting v.a. € 21,05 per bezoek
Basic Slimming: Bewegingstherapie, voedingsbegeleiding, personal coaching en mindsetting v.a. € 14,00 per bezoek
Ozon-zuurstoftherapie: v.a. € 8,25 per behandeling
Cryo behandeling: v.a. € 217,00 per behandeling
Compressie therapie: v.a. € 24,80 per behandeling

Jouw personal coach is een specialiste op haar vakgebied en adviseert je tijdens het gratis en vrijblijvend aangeboden ‘Advies op Maat’ gesprek over de mogelijkheden die het beste bij jou passen. Verantwoord afvallen met resultaat voor de lange termijn is tenslotte maatwerk. Jouw wensen zijn vanzelfsprekend altijd leidend voor de keuze van het arrangement.

Bij Ladyline werken we uitsluitend met normale alledaagse voeding en het aanpassen van leef- en eetgewoonten. Daarmee is succes gegarandeerd.

Nee. Wij geloven niet in afvallen met wonderdieten of andere afslanksprookjes. Onze voedingsadviezen zijn gemakkelijk vol te houden en veroorzaken niet het beruchte jojo-effect. Genoeg eten en tóch afvallen, dat is afvallen met Ladyline.

Doordat je de bewegingen liggend en in warmte uitvoert worden rug- heupen en knieën ontlast en zijn deze oefeningen in combinatie met tal van lichamelijke klachten goed te doen.

Wanneer je voor je eerste behandeling komt dan nemen we alle mogelijkheden met je door. Succes gegarandeerd.

Dat kan ten alle tijden, overleg met jouw coach. Kijk ook naar onze leveringsvoorwaarden.