Open jij binnenkort jouw eigen Ladyline franchise vestiging? | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Met onze franchiseformule hebben wij alles in huis om vrouwen weer lekker in hun vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen.

Voor het verwezenlijken van onze gewenste uitbreiding zoeken wij ondernemers door
heel Nederland. Iets voor jou?

Ladyline biedt een toonaangevende, professionele en bewezen succesvolle formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen.

Franchisenemer worden?

Wij zoeken franchisenemers die zich hier met hart en ziel voor willen inzetten. Een franchisenemer kan zowel een man als een vrouw zijn. Belangrijk is vooral dat je samen met je team vrouwen helpt weer trots op figuur en gewicht te kunnen zijn. Je bent ondernemend van karakter en zelfstandig. Je denkt vooral
in mogelijkheden en bent een mensenmens. Uiteraard beschik je ook over een gezonde dosis
commercieel vermogen.

Het geeft jou een kick wanneer mensen zich aanmelden bij jouw vestiging en dat gevoel
wordt alleen maar versterkt als je de resultaten ziet van hun persoonlijke doelstellingen.

Wat kun je verwachten?

* Ladyline Franchiseformule

Een belangrijke uitspraak bij Ladyline is: Waar franchisen nog echt samenwerken is!

Je kunt als franchisenemer veel ondersteuning verwachten. Op het gebied van je opleiding om de ladyline methodieken goed in te kunnen zetten.

Maar zeker ook bij het vinden van de juiste locatie en het indelen en inrichten van deze locatie. En natuurlijk voorziet de formule je van handboeken en informatie om de juiste keuzes te maken.

* De Methodieken

De verschillende methodieken die we hebben ontwikkeld zijn allemaal ondersteunend aan het werken aan figuur correctie en afvallen en afslanken.

Daarnaast zijn er methodieken waar we door middel van advies en of coaching van vrouwen ze helpen met verandering van hun leefstijl.

* Voor vrouwen door vrouwen

De franchisenemer van Ladyline is bij voorkeur een vrouw,  kan ook een man zijn, waarbij je mee kunt nemen dat de werkzaamheden in de ladyline locatie uitsluitend door vrouwen worden gedaan.

Ladyline en haar franchisenemers

Voor regio’s met een verzorgingsgebied van ca. 40.000 à 45.000 vrouwelijke inwoners, zoekt Ladyline  gedreven franchisenemers, die op basis van gebiedsbescherming hun eigen winstgevende Ladyline filiaal starten.

Zij bieden jou een toonaangevende, professionele en bewezen succesvolle
formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen.

We vertellen graag meer over enkele ins en outs van franchising bij Ladyline en het starten van een eigen Ladyline vestiging:

 • De totale investering voor een nieuwe Ladyline locatie ligt globaal tussen € 100.000,-  en € 165.000,-
 • Er geldt een entreevergoeding van € 14.995
 • De franchise overeenkomst kent een looptijd van 5 jaar

Franchisenemer Nicolle aan het woord

Nicolle opende begin 2022 een nieuwe Ladyline vestiging. Dit deed ze in combinatie met haar kapsalon. “Ik ben nu ruim een jaar bezig met Ladyline. Het gaat heel goed. Het was na de opening ook in één keer heel erg druk in de zaak. Ik durf wel te stellen dat we een goede start hebben gemaakt. We hebben het eerste jaar lekker afgerond. Nu gaan we de passie vasthouden. En natuurlijk de bedrijfsvoering op orde houden. Want ook dat is belangrijk.”

Nicolle breidde haar onderneming dus uit met een Ladyline vestiging. Dit ervaart zij als erg positief: “Een Ladyline vestiging starten naast je bestaande bedrijf kan ik elke ondernemer aanraden. Er moet natuurlijk wel een soort fit zijn. Een Ladyline vestiging kun je in mijn ogen bijvoorbeeld heel goed combineren met een schoonheidssalon, een zonnestudio, iets in de wellness of, zoals in mijn geval, met een kapsalon. In al die branches werk je al met mensen, je hebt een deel van de potentiële klanten voor Ladyline al gewoon in huis. Je weet wat belangrijk is in het klantcontact en wanneer en hoe je een tandje bij moet zetten om klanten binnen te krijgen. Natuurlijk is het ook belangrijk om grip op cijfers te hebben. En om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen door trainingen te volgen. Het is heel fijn dat je daarbij kunt rekenen op de ondersteuning vanuit de Ladyline-organisatie.

Hoe start je als Franchisenemer een Ladyline?

Je vraagt informatie op bij Ladyline en we beantwoorden graag al je vragen. Het proces

 1. Kennismaking en oriënterend gesprek.
 2. Ondertekenen van intentie- en geheim-houdingsverklaring (start vervolgtraject).
 3. Opstellen en ondertekenen franchise overeenkomst.
 4. Zoeken van geschikte locatie.
 5. Opstellen investerings- en exploitatie- begroting en aanvragen financiering.
 6. Financiering rond? Tijd om het huurcontract te ondertekenen.
 7. Indeling, inrichting en verbouwing plannen.
 8. Opleiding en stageperiode.
 9. Start voorverkoop (6 weken voor opening)
 10. Opening van jouw Ladyline vestiging.

Ben jij de franchise ondernemer die wij zoeken? Pas jij bij Ladyline?

Voldoe je aan het geschetste profiel en is jouw enthousiasme voor het starten van een Ladyline vestiging gegroeid? Neem dan nu contact met ons op en wie weet open jij binnenkort jouw eigen Ladyline vestiging.

Neem contact op.