Goede voornemens! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

stoppen met praten beginnen met doenNieuwjaar is voor velen een moment om even terug te kijken maar vooral om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Wat ging er mis afgelopen jaar en hoe ga ik dat dit jaar beter doen. Je wilt iets aan je leven veranderen en een nieuwe start maken. Wij geven je enkele tips om er voor te zorgen dat jouw goede voornemens dit jaar wél slagen.

Top 5 goede voornemens

Het maken van goede voornemens betekent dat je de ambitie hebt om iets aan je leven te veranderen. Vaak gaat het dan om een gezondere leefstijl of het afschaffen van een slechte gewoonte. De top 5 goede voornemens zijn:

 

1. Afvallen en meer bewegen.

2. Gezondere leefstijl.

3. Stoppen met roken.

4. Op zoek gaan naar een partner.

5. Schulden wegwerken.

 

Afvallen en meer bewegen staat elk jaar weer opnieuw met stip op no.1.

Hoe kun je je goede voornemens volhouden en zorgen dat ze uitkomen?

 

 Tips voor succes:

• Schrijf je goede voornemens op.

• Stel realistische, haalbare doelen.

• Plan een realistisch tijdspad, haastige spoed is ook hier niet goed.

• Deel je goede voornemen met je omgeving of doe het samen.

• Noteer je vorderingen en vier je successen.

• Lukt het toch niet? Vraag professionele hulp.

 

80% van de Nederlanders maakt jaarlijks goede voornemens, 84% van hen faalt bij het in de praktijk brengen daarvan. Wil jij wel slagen en niet volgend jaar weer een nieuwe poging moeten wagen dan moet je het dus anders doen. Maak gebruik van de bovenstaande tips en accepteer niet dat het niet lukt.

 

De Ladyline coach is de aangewezen persoon om je te helpen je doelen afvallen, meer bewegen en een gezondere leefstijl te verwezenlijken! Wil je weten hoe? Maak dan eens een afspraak voor een ‘Advies op Maat’ gesprek. Binnen een uur weet je precies wat zij voor je kan doen. Dit eerste consult wordt je gratis aangeboden dus waarom niet?
Klik hier voor het reserveren van jouw “Advies op Maat”.