Jouw mooiste ik | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Jouw mooiste ik in 5 stappen

Stap 1 BodyCheck.

meten is weten 2Bij de BodyCheck wordt jouw persoonlijke dagelijkse energieverbruik gemeten door middel van o.a. een ademanalyse, worden jouw gewicht, vet- en spiermassa in kaart gebracht en worden op 13 plaatsen de omvangsmaten van jouw lichaam exact gemeten en getoetst aan een norm-tabel. Uit de verzamelde gegevens berekenen wij jouw BMI, taille/heup ratio, vet- en spiermassa en geven wij inzicht in de lichaamsverhoudingen. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een ‘Advies op Maat’ voor jou op.

 

Stap 2 Bewegingsplan.

bewegingsplan
Onze bewegingsplannen zijn vooral gericht op die plaatsen waar omvangsvermindering gewenst is. Ze worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met Top Slimming is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

 
 

Stap 3 Voedingsplan.

voedingsplanHet is algemeen bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten in balans zijn. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel. Wij leren jou zelf de baas te blijven over jouw eetgewoontes maar zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

 

Stap 4 Huidverbetering.

Huidverbetering
Onze ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorgt dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen.

 
 

Stap 5 Coaching.

CoachingNaast voeding en beweging is intensieve personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van onze arrangementen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij werken samen met jou aan jouw Mooiste ik.

 

 

 

Voor jouw Mooiste Ik reserveer je nu een vrijblijvend

‘Advies op Maat’ gesprek.

 

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.