Ben jij er ook aan toe om (eindelijk) weer voor jezelf te kiezen? | Persoonlijk afslankplan
Ladyline gratis kennismaken

Ben jij er ook aan toe om (eindelijk) weer voor jezelf te kiezen? Zet dan nu de stap…

… nu is het uitgelezen moment om samen met ons te gaan werken aan de meest energieke, slanke, stralende en trotse versie van jezelf. Onze aanpak is gericht op lange termijn resultaat, zodat je niet een afslankpoging doet, maar een blijvende verandering in jezelf teweegbrengt. Nooit meer jojo’en, geen crashdiëten of shakes. Gewoon normale voeding en vooral weten wat jij en jouw lijf nodig hebben om op een gezond en passend gewicht te kunnen komen en blijven. En dat is voor elke vrouw anders. De een heeft nou eenmaal een hogere of lagere stofwisseling dan de ander. Meten is weten, dat is de basis van de Ladyline methode. Daarom meten we onder meer de ruststofwisseling en de mate waarin je op dagelijks niveau beweegt. Zo krijg je een persoonlijk voedingsprogramma. Persoonlijk is sowieso waar wij voor staan. Een persoonlijke aanpak, persoonlijke adviezen en persoonlijke begeleiding. Een persoonlijk afslankplan. Spreekt jou dat aan?

 

Ladyline, voor vrouwen die snel willen afvallen & slank willen blijven!

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij afslankstudio Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan  centraal in jouw persoonlijk afslankplan. We hebben dan ook alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!

 

Dit zijn de mogelijkheden bij Ladyline:

  • Bewegingstherapie

  • Bodywraps tegen Cellulite

  • Compressietherapie

  • Cryolipolyse

  • Energiemeting

  • Leefstijlplan

  • Personal Coaching

  • Skin Refresh Therapie

  • Vitaliteitscheck

  • Voedingsadvies

 

Heb jij interesse in een persoonlijk afslankplan bij Ladyline?

Je bent van harte welkom om dan langs te komen om kennis te maken. We geven jou alle informatie over de mogelijkheden die bij jou passen en geven advies over hoe jij jouw doelen gaat realiseren.

Heb jij interesse? Vraag dan nu alvast informatie aan. Je krijgt van ons bovendien een pdf-download met meer informatie over Ladyline en handige tips. We staan voor persoonlijke aandacht en begeleiding en zullen dan ook contact met jou opnemen, om je vragen en wat je wilt bereiken te bespreken.