Samen zorgen we er voor dat je weer lekker in je vel zit | Ladyline

Juist in deze tijd wordt het belang van een actieve gezonde levensstijl als factor voor een gezond en vitaal leven steeds meer benadrukt in de media, maar ook door vooraanstaande wetenschappers zoals prof. dr. Erik Scherder: “Lichamelijke inactiviteit is een pandemie. Nu een andere pandemie, COVID-19, in onze samenleving rondwaart, is het belang van bewegen nog crucialer: in de strijd tegen het virus zorgt bewegen voor een beter afweersysteem waardoor je minder snel vatbaar bent voor een virus. En dat is slechts één voorbeeld. Een actieve leefstijl is meer nodig dan ooit.”

Met een Ladyline behandelplan krijg je niet alleen het figuur en gewicht waar je weer blij mee kan zijn, maar je versterkt vooral ook jouw immuunsysteem en je fysieke en mentale fitheid.

Was dit voor jou in de afgelopen periode herkenbaar?
O Minder beweging
O Meer zitten
O Onregelmatig eten
O Minder ontspanning
O Meer stress
O Extra kilo’s

Onze coaches staan voor jou klaar met adviezen en een plan van aanpak waarmee jij weer regie krijgt op figuur, gewicht en hoe jij je voelt. Kom jij langs voor advies op maat?

 

Slank, vitaal en met een goede weerstand het voorjaar in!

Krijg persoonlijk advies

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of cellulite wilt verminderen, we gaan altijd voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. 

Janine: “Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!”

Wil jij dit ook? Kom dan eens langs voor een gratis adviesgesprek.We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een lichaamsanalyse, cellulite check en uitgebreide meting van omvangsmaten. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze 9 behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Hier maken we een persoonlijk behandelplan voor.


Weer slanke, gladde, mooie benen, met de Bye bye Cellulite kuur

Weer trots op jouw benen

Ben jij ontevreden over jouw benen? Met de Bye bye Cellulite kuur ben je snel weer trots! De kuur is een combinatie van gerichte cellulite pakkingen en compressietherapie, huidversteviging, voedingsadvies, leefstijladvies en ondersteuning thuis. Het verschil met andere behandelingen, is dat je hiermee vanuit een totaalaanpak te werk gaat, wat het meest effectief is.

Patty: “Ik ben zó blij dat mijn cellulite drastisch verminderd is. In de zomer stoorde ik me nog aan al die putjes aan de achterkant van mijn bovenbenen. Nu ben ik er zo goed als vanaf! Doordat de cellulite is verminderd, ben ik ook centimeters omvang aan het verliezen. Mijn broeken zitten een stuk losser, dus ik hoopte al dat mijn omvang minder was geworden. En dat klopt! Dit had ik echt niet verwacht. Hier ben ik natuurlijk héél blij mee!”

Vanzelfsprekend doe je het niet alleen voor het uiterlijk. Maar, het helpt wel om beter in je vel te zitten. Je goed voelen begint van binnen. Wie zich van binnen lekker voelt, straalt dat ook uit. Het één gaat alleen niet zonder het ander. Daarom schenken we ook aandacht aan alle aspecten, waarmee je de resultaten krijgt waar je écht blij van wordt.


Last van hinderlijke rolletjes op buik, benen of billen?

Stralend de lente in met dé cryo kuur

Last van hinderlijke rolletjes, op buik, benen of billen? Je hoeft daarvoor echt niet naar een plastisch chirurg. Dé cryo kuur is dé oplossing voor het definitief verwijderen van die rolletjes en plaatselijk afvallen. Dat gebeurt door middel van plaatselijke koudetherapie: volledig pijnloos, snel effectief én er is geen hersteltijd nodig.

Lisanne: “Nadat ik met de hulp van de Ladyline coaches ruim 10 kilo was afgevallen – waar ik erg blij mee ben – begon ik mij wel te storen aan mijn benen en ‘de randjes’ die boven mijn broek uit kwamen. Ik besloot het advies van Ladyline op te volgen en te starten met behandelingen voor de buik en voor mijn benen. We kozen voor de combinatie van cryolipolyse en compressietherapie. Cryolipolyse voor de buik en de benen, compressietherapie om mijn benen de boost te geven die ik wilde. Nooit verwacht dat ik zo’n mooi figuur zou kunnen hebben!”

Wat Ladyline onderscheidt bij dé cryo kuur, is dat je advies op maat krijgt, met een behandelplan dat exact afgestemd wordt op jouw wensen én wat er mogelijk is. Want, we willen graag dat jij resultaat boekt waar je weer tevreden mee bent. In onze adviezen geven we dan ook exact aan wat er bij jou nodig is.

Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan!

Kom eens langs in een van onze vestigingen voor een advies-op-maat gesprek. We luisteren naar jouw wensen, behoeften en verlangens en zijn oprecht geïnteresseerd in jou. We bespreken jouw drijfveren, jouw wensen en verlangens, maar ook jouw valkuilen.  Samen zorgen we er voor dat je weer lekker in je vel zit!

 

Afspraak Advies op Maat Ladyline

  • MM slash DD slash JJJJ