Behandelplan voor vrouwen in de overgang | Ladyline

Ongemerkt wat kilootjes bijgekomen? Merk je dat jouw figuur veranderd is? Stoor je je aan dat buikje dat je nooit had? Ben je niet meer blij met je figuur dat je ziet wanneer je in de spiegel kijkt? Laat de weegschaal een ander getal zien dan je wenst? Wil je de regie weer terug over je figuur en gewicht, maar weet je niet hoe? 

 Met de Ladyline methode krijg jij deze regie weer terug, ook nu je in de overgang bent. Wij geven jou inzicht in hoe je het beste kunt eten, in je beweegpatroon én in een op jou afgestemde kuur zorgen onze effectieve behandelmethodes ervoor dat jij snel weer straalt!

Iedere vrouw is mooi en verdient het om te stralen

Veel vrouwen genieten van het leven. Helaas hebben velen het leven niet helemaal in balans, met als gevolg een ontevredenheid over figuur en gewicht. Vaak spelen hormonen na je 50e een rol. Hierdoor heb je ineens, ondanks dat er niets in je leefpatroon verandert lijkt, bijvoorbeeld last van een buikje.  

Dit is niet alleen vervelend voor hoe je tegen je uiterlijk aankijkt, maar ook gezondheidsrisico’s stijgen. Voorkom dit en start met weer de regie krijgen over je lichaam. Reserveer nu een vitaliteitscheck als vertrekpunt voor een leven waarin je kunt blijven genieten én blij bent met je figuur en gewicht! Bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal. We hebben alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!

 

Onze coaches staan voor jou klaar met adviezen en een plan van aanpak waarmee jij weer regie krijgt op figuur, gewicht en hoe jij je voelt, nu en na de overgang. Tijdens een adviesgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een lichaamsanalyse, cellulite check en uitgebreide meting van omvangsmaten. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze 9 behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Zo komen we op jouw nieuwe leefstijlplan.

Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan!

Bij Ladyline krijg je de persoonlijke aandacht en doelgerichte aanpak die je nodig hebt. Kom eens langs bij een Ladyline vestiging in de buurt, voor informatie en advies op maat. 

  • MM slash DD slash JJJJ

 

Je vindt Ladyline in: Apeldoorn, Deventer, Ede, Heel, Hoensbroek (Heerlen), Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.