Toe aan een nieuwe stap? Word personal coach bij Ladyline!

Misschien is werken bij Ladyline dan wel passend voor jou!
Bekijk ons overzicht aan vacatures en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

In de Ladyline vestigingen werken we met kleine teams, bestaande uit een company coach of franchisenemer en een aantal personal coaches. Ons doel is om met onze maatwerk arrangementen vrouwen weer lekker in hun vel te laten komen. Dat gebeurt met een totaalaanpak gericht op een leefstijlverbetering, doelgericht en blijvend afvallen én plaatselijke figuurcorrectie.

We zijn er elke dag mee bezig om onze cliënten op een prettige en doelgerichte manier te helpen met het verbeteren van hun leefstijl. In onze kleinschalige vestigingen is het daarom ook altijd gezellig. Je bent er graag, zowel jij als coach, als onze cliënten.

Onze vestigingen zijn in het algemeen een of twee dagdelen per dag geopend, bijvoorbeeld een ochttenddeel en een deel in de namiddag en avond. Dat maakt dat een baan bij Ladyline ook ideaal met een gezin is te combineren. Je vult jouw parttime baan in met een aantal dagdelen, waarin je optimaal presteert om de beste resultaten voor de cliënten en de vestiging te realiseren. En daarnaast heb je nog voldoende tijd voor je partner, gezin, vrienden en vriendinnen; kortom: er is voldoende ruimte voor een leuk leven naast het werk.

Er komen met enige regelmaat vacatures beschikbaar voor de functie van Personal Coach. Werken bij Ladyline betekent dat je een een afwisselende baan hebt, waarin je mede verantwoordelijk bent voor het succes van de vestiging.

Wanneer we en personal coach omschrijven, dan zijn de volgende vier punten de gemene delers:

  • Commercieel sterk en weet behoeften en wensen van cliënten te vertalen naar passende programma’s.
  • Altijd het luisterend oor en het zetje in de rug voor onze cliënten.
  • Pro-actief in het begeleiden bij de diverse arrangementen.
  • De gastvrouw die gaat voor een optimale klanttevredenheid.

personal coach

Herken jij jezelf hierin?

Dan is het goed om te weten, wat wij nog belangrijk vinden:

  • Je bent een vrouw met commerciële werkervaring.
  • Je maakt gemakkelijk contact en weet als geen ander mensen te motiveren en stimuleren.
  • Je hebt plezier in het behalen van uitdagende doelen en resultaten, zowel voor jezelf als voor onze cliënten.
  • Je bent leergierig en vindt coaching en training belangrijk, zodat je het beste uit jouw talenten kunt halen.
  • Je hebt een bovengemiddelde interesse in alles dat met leefstijl, afvallen en gezonde voeding te maken heeft.

Misschien denk je wel: “Ik heb hier nog geen ervaring in”. Dat is niet erg! We zoeken een vrouw die niet alleen die interesse in leefstijl, bewegen en voeding heeft, maar ook een getraind oog voor mensen. Die begrijpt wat onze doelgroep nodig heeft, belangrijk vindt en dit op waarde weet te schatten. Een doener die de handen uit de mouwen steekt om onze cliënten een goede dienstverlening te bieden. Je wilt leuk werk, leuke collega’s en samen ervoor gaan om goede resultaten te boeken.

 


Als coach bij Ladyline ben je van groot belang en heb je impact op het leven van onze cliënten. We willen dat ze op een verantwoorde manier afvallen en aan hun figuur werken en jij bent daarbij onmisbaar. Niet alleen kun je onze cliënten goed adviseren,  je staat ook echt voor ze klaar. Je weet van aanpakken, wilt de Ladyline methodiek tot in de puntjes uitvoeren zodat alle behandelingen en werkzaamheden optimaal gebeuren. 


 

Actuele vacatures

Op deze pagina vind je het actuele overzicht van openstaande vacatures bij Ladyline vestigingen:

>> Vacaturepagina