KROKANTE KIP - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

KROKANTE KIP

Voor 4 personen | Bereidingstijd ± 30 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

    • 1 citroen
    • 1 tl gedroogde salie
    • 400 g kipfilet, in 8 repen
    • 10 el cornflakes, kapot gedrukt
    • 4 el magere melk

 Bereiden

Stap 1

Boen de citroen goed schoon en rasp wat van de schil af. Pers de citroen uit. Maak een marinade van het citroensap, de geraspte citroenschil, de kleingesneden salie en wat peper.

Stap 2

Meng de marinade door de kip en laat dit minimaal 1 uur in de koelkast intrekken.

Stap 3

Warm de oven voor op 180 °C.

Stap 4

Bedruppel de kip met wat melk en wentel ze daarna door de geplette cornflakes. Leg de kiprepen op een platte schaal en bak ze in de hete oven in 15 min. gaar en bruin.

Stap 5

Lekker met spruitjes en aardappelpuree. Hiervoor heb je nodig: 800g spruitjes, 600 g aardappelen, 15 g vloeibare margarine en 90 ml magere melk.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 175 kcal, 25 g Eiwit, 10 g Koolhydraten, 2 g Vet, 1 g Verzadigd Vet, 1 g Vezels
Menu: 430 kcal, 33 g Eiwit, 50 g Koolhydraten, 7 g Vet, 2 g Verzadigd Vet, 12 g vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!