Rokjesdag | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

RokjesdagHet is bijna lente. De eerste rokjesdag komt eraan. Er is zelfs een film over gemaakt. Als de zon ons weer meer verwent, kiezen we weer vaker voor een rokje of korte(re) broek. Het is dan wel fijn, wanneer je je zeker van jezelf voelt.

We geven jou 4 tips, waarmee je gezonder, fitter en slanker wordt. Klaar voor rokjesdag!

1. Drink voldoende water: dit zorgt voor een mooie huid en is goed voor jouw gezondheid. Wist je dat het jou ook ondersteunt bij het afvallen? Drink bij voorkeur water of (groene) thee.

2. Kom in bewegingkeihard sporten hoeft niet. Blijf wel dagelijks in beweging. 60 minuutjes per dag. En voorkom dat je lang zit. Pak vaker de fiets en kies wat sneller voor de benenwagen. Het kost wat energie, maar geeft je ook energie. Binnen onze vestigingen vind je alles om gezond te bewegen, conditie opbouwen en gerichte oefeningen met jouw personal coach, zodat je snel een kleinere kledingmaat hebt.

3. Eet vooral niet te weinig en met een goede regelmaatGeniet bewust van lekker eten. Vermijd kant-en-klaar voedsel en maak lekker verse gerechten. Sla geen maaltijden over en compenseer niet. Je mag heus wel eens wat lekkers, zoals chocolade, maar dan wel met mate. Heb je hier hulp bij nodig?

4. Laat je een handje helpengoed bewegen, gezond eten, voldoende water drinken en uitzonderingsproducten vermijden. Daarmee ga je jouw streefgewicht bereiken en kun je op gewicht blijven. Wil je blijvend af van vetrolletjes op buik, benen en billen of wil je slankere benen? Kies dan voor specialistische behandelingen die jou pijnloos, veilig en blijvend resultaat geven.

Gratis proefbehandeling

Stoort jou dat vetrolletje, of ben je niet tevreden over jouw benen? Met compressietherapie en cryobehandelingen zorgen wij dat je snel weer tevreden bent! Wij nodigen jou uit om dit zelf te komen ervaren. Bel of reserveer online voor een gratis proefbehandeling. Je krijgt dan persoonlijk advies hoe je van jouw probleemzone een voorkeurszone maakt!

Wil jij serieus werk maken van Rokjesdag?

Vul dan nu het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend ‘Advies op Maat’.