Snel afvallen is mogelijk bij Ladyline

Snel afvallen in 2x 20 minuten per week

Gezonde normale voeding

Inmiddels is bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten veranderen. Wij kijken eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel.

Oefeningen in warmte

Evenals voeding is beweging niet weg te denken om succesvol en blijvend af te vallen. Onze oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Snel afvallen begint bij Ladyline!

Huidverbetering

De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorg dat je huid weer gladder en strakker wordt. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen.

Personal Coaching

Naast voeding en beweging gaan wij jou helpen om jouw leef- en eetgewoonten blijvend te veranderen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij nog één keer in je leven gaat afvallen….maar dan voor de laatste keer.

Mind Balance

Nieuw in onze arrangementen is het onderdeel ‘Mind Balance’ of in gewoon Nederlands; Gedragsverandering. Wij leren jou slank te blijven.

Wil je écht werk maken van afvallen?

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging.