Afvallen met Ladyline, de nr. 1 in afvallen

Weinig afvallen

vrouw weegschaal 1 voet 90 90Je hoeft niet zo heel veel af te vallen, maar toch zitten de kilootjes aardig in de weg. Ook voor weinig afvallen zit je bij ons goed, onze arrangementen zijn er op gericht om je te helpen bij het bereiken van je ideale figuur. Je wil je lichaam weer terug brengen naar de gewenste proporties zodat die leuke kleding van toen weer past als gegoten. Lees meer »

Veel afvallen

2 voeten op weegschaal 90 90Je wil nu eindelijk wel eens definitief afrekenen met die overtollige kilo’s. Niet alleen voor een mooi figuur maar ook om je gezondheidsrisico’s te verminderen. Elke vrouw heeft haar eigen doel met afvallen en dat hoeft lang niet altijd maatje 38 te zijn. Samen werken we in 2x 20 minuten per week naar jouw persoonlijke doel. Lees meer »

Snel afvallen

snel afvallen 90 90Je wilt voor die belangrijke dag nog even zoveel mogelijk afvallen? Ook hiervoor hebben wij bij Ladyline arrangementen waarmee je snel en doeltreffend kunt afvallen of je figuur plaatselijk kunt afslanken. Wij vinden het wel van belang om je ook te wijzen op de onvermijdelijke nadelen die kleven aan snel afvallen. Lees meer »

Afslanken op buik, benen, billen

centimeter om billen 90 90Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen? Vaak een groot probleem, speciaal bij vrouwen. Diëten en sporten alleen helpen niet en zijn vaak moeilijk vol te houden. Onze vakspecialisten hebben uiterst effectieve arrangementen ontwikkeld die wél helpen om weer slank, strak en glad te worden, en niet voor even maar voor altijd.  Lees meer »

Plaatselijk afslanken

plaatselijk afvallen 90 90Je hebt niet echt overgewicht, Je BMI is best o.k. Alleen op die bepaalde plekken zou je wel wat willen afslanken. Een dieet helpt niet, sporten ook niet. Plaatselijk afvallen is niet eenvoudig. Onze coaches hebben alles al eens gezien en afhankelijk van de onderliggende oorzaak en jouw wensen bieden zij je altijd een passende oplossing. Lees meer »

Afvallen na zwangerschap

moeder met baby 90 90Je bent net bevallen van een zoon of dochter. Behalve een wolk van een baby heb je er ook de nodige kilootjes aan gewicht bij gekregen. Lees hier hoe wij jonge moeders helpen met afvallen maar tegelijkertijd er voor zorgen dat zij ook weer spoedig aansterken en zo snel mogelijk weer helemaal ‘back in shape’ zijn. Lees meer »

Cryolipolyse behandeling

Cryo behandeling.De nieuwste trend uit Amerika op het gebied van plaatselijk afvallen door definitieve vetverwijdering nu bij Ladyline. Cryolipolyse behandeling is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetafbraak door het toepassen van elektroforese en nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende onderhuidse vetlagen. Lees meer »

Compressie therapie

Slank met compressietherapie 90 90Compressietherapie is een passieve behandeling die wordt ingezet voor de bestrijding van cellulite, voor een intensieve lymfedrainage, behandeling van vocht vasthouden/oedeem, tegen vermoeide benen en voor de stimulering van de doorbloeding. Maar vooral ook als ondersteunende behandeling bij afvallen voor benen, billen en buik. Lees meer »

Cellulite behandeling

cellulite 90 90Vrijwel geen enkele vrouw ontkomt aan de vorming van cellulitis. Cellulitis is een vet/bindweefsel ophoping direct onder de huid en ontstaat onder invloed van hormonen en erfelijke aanleg. Met afvallen of sporten alleen kan cellulitis niet verdwijnen. Gelukkig zijn er wel effectieve behandelmethodes beschikbaar. Lees meer »

Gezond en verantwoord afvallen

Gezond afvallen 90 90Gezond en verantwoord afvallen is niet eenvoudig, al beweren sommigen anders. Om te komen tot een stabiel en blijvend gewichtsverlies is vooral kennis nodig van de processen die er in het lichaam plaatsvinden bij het afvallen en technieken om in te grijpen als het afnameproces niet volgens plan verloopt. Lees meer »

Afvallen dieet

eat diet 90 90Afvallen met alleen een dieet, dus zonder lichamelijke inspanning, is niet onmogelijk maar vergt altijd meer tijd. Afvallen, welke manier of methode je ook toepast, gaat altijd gepaard met vermindering van energie-inname in verhouding tot energieverbruik. Dat is een wetmatigheid waar niemand omheen kan als je wilt afvallen. Lees meer »

Tips voor afvallen

tips 90 90Als je wilt afvallen en op een gezond gewicht wilt blijven zul je je eet- en beweegpatroon moeten aanpassen, dat kan nu eenmaal niet anders. Waar het om gaat is dat je minder energie moet gaan opnemen en meer energie moet gaan verbruiken. Het gaat daarbij niet alleen om minder te eten maar vooral om anders te eten. Lees meer »