Is afvallen zo simpel als; minder eten en meer bewegen?

De filosofie van Ladyline is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden.

Deze filosofie heeft er toe geleid dat bij een vergelijkend onderzoek van deUniversiteit van Wageningen het Ladyline concept veruit als meest effectief werd bevonden op alle onderzochte criteria. Klik hier voor de resultaten van dit onderzoek.

Gezond en verantwoord afvallen

Gezond en verantwoord afvallen is niet eenvoudig, al beweren sommigen anders. Om te komen tot een stabiel en blijvend gewichtsverlies is vooral verandering van leef- en eetgewoontes nodig. Afvallen met een dieet lukt meestal in het begin wel enigszins maar om daarna op gewicht te blijven is een heel ander verhaal. Uit onderzoek is gebleken dat méér dan 90% van de lijners die een dieet volgen na 1 jaar weer terug is op het ‘oude’ gewicht of zelfs meer.

Afvallen op natuurlijke basis

Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van de Ladyline arrangementen.