Een slank silhouet in 12 weken | Plaatselijke figuurcorrectie

Plaatselijke figuurcorrectie met dé 12 weken kuur voor buik, benen of billen

Wanneer je graag op je slankst voor de dag wilt komen, is het belangrijk om je te realiseren dat dit niet van de een op de andere dag kan. Het vereist een stukje toewijding, discipline én de juiste aanpak. Een aanpak die zich niet op 1 punt richt, maar vanuit een totaalvisie werkt.

Die aanpak vind je bij Ladyline. En we zijn trots je een nieuwe Ladyline kuur te mogen presenteren bij onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Ede, Heel, Hoensbroek (Heerlen), Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven!

 Samen met onze coaches ga je jouw silhouet weer in vorm krijgen. Passend bij jou, want jouw ideaal is wat jij zelf bepaalt. Zie jij het al voor je: die mooie outfit, dat ene jurkje dat je al zo lang wilt dragen, dat weer goed zit? Het enige wat je hoeft te doen, is nu de stap te zetten en te starten met de ‘Slanke silhouet’ kuur.

 • In 12 weken krijg je:

  • 4 behandelingen cryolipolyse voor plaatselijke vetvermindering op buik, benen of billen
  • 24 behandelingen compressietherapie voor onder andere slanke en gladde benen
  • koolhydraatbeperkt voedingsplan voor een snelle verantwoorde gewichtsafname
  • metingen van energieverbruik, dagelijkse beweging, omvang en cellulite check
  • onze persoonlijke aandacht en begeleiding

Wil jij ook in 12 weken een slank silhouet? Boek nu jouw kennismaking


Ervaringsdeskundigen aan het woord

Marielle: “Mijn benen zijn gladder en ook slanker”  
“Ik had vaak een rusteloos gevoel in mijn benen, maar dankzij de kuur is dat grotendeels over. En mijn benen zien er ook nog eens veel mooier uit. Ze zijn gladder en ook in omvang slanker. Ik ben weer trots op mijn benen!”
* * * 

Janine: “Mijn jurkjes passen gelukkig weer!”  
“Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. In het begin ging het niet zo soepel, maar de dames hebben mij erdoorheen gesleept. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!”
* * *

Marion: “Mijn cellulite is drastisch verminderd!”  
“Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. En niet alleen de ontspanning is een dik pluspunt, ook mijn cellulite is drastisch verminderd. Waar ik me in de zomer nog erg stoorde aan al die putjes in de achterkant van mijn bovenbenen, ben ik er nu zo goed als vanaf. En doordat deze cellulite zo is verminderd is dat gepaard gegaan met het verliezen van centimeters. Ik ben bij mijn heupen maar liefst 6 cm afgenomen! Dit had ik dus echt niet verwacht alhoewel ik het wel al gemerkt had aan mijn kleding. Mijn eindconclusie is dat het dus echt werkt!”
* * * 

Wendy: “Ik voel mij nu goed en zelfverzekerd”  
“Ik voel mij nu goed, zelfverzekerd en kijk er elke keer naar uit om kleding te kunnen kopen omdat dit nu zoveel leuker is en ik me steeds weer verbaas over de maat waar ik in pas.”
* * *

Weer blij met je figuur en gewicht

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. 

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal. 

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!