Afvallen en afslanken begint bij Ladyline Ede - Wageningen

Afslankstudio Ladyline Ede – Wageningen, wij laten jou stralen!

Je wilt strakker worden, definitief vet verwijderen, blijvend en snel kilo’s kwijtraken onder begeleiding. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen of alleen op bepaalde plekken strakker wilt worden, bij afslankstudio Ladyline Ede – Wageningen ben je op de juiste plek. Bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen zijn wij als beste getest als het gaat om blijvend resultaat. Je wilt afvallen en afslanken en weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Weer blij zijn met je gewicht en jouw figuur. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling.

Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt.

Ladyline Zomer Actie

Weer blij met je figuur en gewicht – zomerklaar worden!

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent en klaar worden voor de zomer! Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet.

De Ladyline zomerklaar kuur zorgt voor

Slankere benen, buik of billen – vermindering van cellulite – meer energie – meer zelfvertrouwen – een kledingmaat minder

Lees meer

zomerkuur ladyline

Samen zorgen wij ervoor dat jij weer straalt!

Eline Bakker, Company Coach in Ede – Wageningen

“Het is mijn passie jou te helpen op een gezonde manier je doelen te bereiken, door voeding, beweging, gerichte arrangementen en coaching.

Wat zo leuk is aan werken bij Ladyline? Het contact met onze klanten, de afwisseling in het werk en het zien hoe blij onze klanten worden. Dat geeft mij elke dag weer plezier en voldoening.

Samen met Ladyline weer energiek, slank en stralend? Maak dan snel een afspraak.”

Company coach Ladyline Ede - Eline Bakker

We gaan voor een doeltreffende aanpak met blijvend resultaat. 

Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

We hebben bij de afslankstudio van Ladyline alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Heel staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren. Vanuit passie en deskundigheid helpen wij jou weer te stralen!

 

bewegingstherapie

Alles onder één dak om effectief slank te worden

Bij Ladyline Ede vind je alles onder één dak:

Zij kozen al voor Ladyline

Ladyline ervaring

Nicole – ‘Kleding kopen is een feestje, alles staat weer leuker!’

Na de overgang, kwamen de kilo’s eraan. Mijn lichaam veranderde. Daar was ik niet blij mee. Ik besloot bij Ladyline een afspraak te maken en startte met een programma. Ik ben inmiddels rond de 10 kilo kwijt en 80 centimeter! Dat merk je aan je lichaam en het mooie is juist op de plaatsen waar je het ook graag kwijt wilt. Kleding kopen is weer een feestje!

Yvonne – ‘Ik ben energieker en zie een verschil als ik in de spiegel kijk’

Ik voelde me niet echt gelukkig meer met mijn lijf en had al veel pogingen ondernomen om af te vallen. Zelf het gewenste resultaat bereiken, lukte mij niet. Mijn kapster was heel enthousiast over Ladyline. Daarom ging ik ook naar Ladyline toe. En nu voel ik me energieker. Als ik in de spiegel kijk zie ik een groot verschil. Hier ben ik erg blij mee!

Semmy – ‘Ladyline geeft mij de stok achter de deur die ik nodig heb’

Na mijn tweede bevalling kreeg ik de kilootjes er niet zelf af. Ik had een stok achter de deur nodig. Die vind ik bij Ladyline. Twee keer per week doe ik gerichte oefeningen in de warmtecabine onder begeleiding. Dat is heel prettig. Het persoonlijke voedingsadvies en regelmatig wegen en meten geven mij de kracht en het doorzettingsvermogen dit vol te houden! Ik ben fitter, voel mij energieker en mijn kleren zitten weer heerlijk. 

Plaatselijk afslanken met Cryolipolyse

cryolipolyse

Slanke en gladde benen met minder cellulite

compressietherapie

Kom snel kennismaken met ons en start vandaag nog met effectief afslanken

Klik hier en plan jouw gratis intakegesprek

 

Ladyline Ede – Wageningen

6717 LP Ede
Zandlaan 18
Nederland
Telefoon: 088 – 81 22 340
E-mail: ladylineede@ladyline.nl

Openingstijden

maandag
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:30
dinsdag
Gesloten
woensdag
09:00 – 12:00
donderdag
09:00 – 12:00 en 17:00 – 20:30
vrijdag
09:00 – 12:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Vestiging Ede

Wij bedienen de volgende plaatsten vanuit Ede: Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Otterlo, Bennekom, Renkum, Lunteren, Heteren, Woudenberg, Barneveld, Renswoude.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek en een rondleiding. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en welke behandelingen bij jou passen.