Zomerklaar in 10 weken | Vraag nu informatie aan

Weer blij met je figuur en gewicht – zomer klaar worden!

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent en klaar worden voor de zomer! Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten.

Nieuw: Zomerarrangement

Het Ladyline zomerarrangement is een 3 maanden programma voor plaatselijke figuurverbetering.

Je krijgt 24 behandelingen compressietherapie én 4 behandelingen Cryolipolyse. Boek nu het Ladyline Zomerarrangement met 15% korting!

* Compressietherapie is een heerlijike oppepper voor jouw benen. Ze worden fitter, gladder en slanker. Ideaal voor in de zomer!

* Cryolipolyse is een koudetherapie die ervoor zorgt dat jouw silhouet afslankt, door vetophopingen te verminderen, net op die plek waar jij het het liefste hebt.

Profiteer nu ook van 15% zomers voordeel op het Ladyline Zomerarrangement en boek snel jouw gratis kennismaking met advies op maat. 

Ja, ik heb interesse om te starten en wil vrijblijvend advies

cellulite behandeling

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Bij de Ladyline zomerkuur hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook! 

Victoria: “Dankzij Ladyline ben ik klaar voor de zomer!”  
“Ik wilde met de hulp van Ladyline die kilo’s kwijt. Ik merk dat Ladyline een goede stok achter de deur is. Daarom ga ik ook naar de afspraken toe, het voelt gewoon goed. Die summerbody is in de maak, ik ben goed op weg!”

***

Marita: “Ik ben weer trots op mijzelf en zit lekker in m’n vel”  
“Ik vond het niet meer fijn om foto’s van mijzelf te zien, zat niet meer fijn in mijn vel en mijn conditie slecht. Hier wilde ik iets aan doen. Inmiddels kan ik nu wel naar foto’s van mijzelf kijken en wat vooral fijn is, dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik ben gewoon trots!”

stok achter de deur