Jouw persoonlijke afslankplan | Ladyline

ladyline adviesgesprek

Voor veel vrouwen herkenbaar, misschien ook wel voor jou: Je voelt je al een tijdje niet meer zo lekker in je vel. Je raakt de grip op je figuur en gewicht kwijt. Het ging geleidelijk. Maar je figuur is veranderd.

Het is niet zo makkelijk om dit te veranderen. Het is geen kwestie van niet willen, of smoesjes. Het vergt vaak echt wel een dosis wilskracht en doorzettingsvermogen.

Om de ommezwaai in je leefstijl te maken, moet je het uiteindelijke doel en alle voordelen die het je op zal leveren, voor ogen houden. Het zal vast niet in een keer van een leien dakje gaan, maar met onze hulp kom je er wel. Daarom krijg je bij Ladyline altijd een persoonlijk afslankplan.

Jouw persoonlijke afslankplan is een bewezen effectieve aanpak die zorgt voor:

  • een kleinere kledingmaat die bij jou past
  • het figuur en gewicht waar je weer trots op kan zijn
  • meer energie, waardoor je weer lekker in je vel zit
  • een blijvende leefstijlverandering, zonder dat je hoeft te lijnen

Dat doen we door onze (voedings-)adviezen en de behandelmethoden af te stemmen op jouw wensen en doelen. 

 

 

Ervaring Marita Ladyline

Ik ben weer trots op mijzelf en zit lekker in m’n vel!

“Enkele jaren geleden vond ik het niet meer fijn om foto’s van mijzelf te zien, voelde me niet meer fijn in mijn vel en daarnaast was mijn conditie slecht. Hier wilde ik iets aan doen. Ik nam contact op met Ladyline en maakte een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Dit beviel zo goed dat ik me meteen heb aangemeld om van start te gaan met mijn persoonlijke behandelplan. Dit alles heeft er nu toe geleid, dat ik een veel betere conditie heb, een aantal kilo’s lichter ben en centimeters in omvang kwijt ben. Ik kan nu wel naar foto’s van mijzelf kijken en wat vooral fijn is, dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik ben gewoon trots op mezelf!”

Ervaring Ladyline Natasja

Natasja is zo blij dat ze de stap naar Ladyline zette!

“Ik ben vorig jaar april begonnen bij Ladyline. Een hele nieuwe stap in mijn leven. Je krijgt de optimale goede mentale begeleiding, stimulans, balans en drive! Ik ben inmiddels 20 kilo kwijt en een flink aantal centimeters in omvang afgenomen. De balans is in alle opzichten helemaal terug. Ik ben trots op mijzelf en blij met de dames die mij bij Ladyline elke week weer begeleiden

 

Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan!

Onze coaches staan voor jou klaar met adviezen en een plan van aanpak waarmee jij weer regie krijgt op figuur, gewicht en hoe jij je voelt. Tijdens een adviesgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een lichaamsanalyse, cellulite check en uitgebreide meting van omvangsmaten. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze 9 behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Zo komen we op jouw persoonlijke afslankplan.

  • MM slash DD slash JJJJ

 

Je vindt Ladyline in: Apeldoorn, Deventer, Ede, Heel, Hoensbroek (Heerlen), Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.