Afvallen na je zwangerschap - Afvallen met Ladyline - Plan een intake!

Bodywraps ladyline

Wij helpen je met afvallen na je zwangerschap. Je lichaam verandert door een zwangerschap. Vaak blijven er kilo’s aanplakken en ook kan je huid slapper worden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jou kunnen helpen om weer dat lijf te krijgen waar je gelukkig van wordt.

Zeker met een (jong) gezin heb je geen tijd om uren in de sportschool te staan. Dat is gelukkig ook niet nodig. In slechts 2 x 20 minuten per week kun je snel en eenvoudig afvallen na een zwangerschap. Bovendien is Bewegen in een verwarmde cabine veel effectiever dan gewoon sporten. Met behulp van ons innovatieve klantvolgsysteem maken wij een schema met oefeningen dat precies op jouw wensen is afgestemd.

Als je dit combineert met een goed voedingsadvies zonder shakes en kunstmatige ingrediënten, voel je je binnen de kortste keren weer fit en gezond na je zwangerschap. Cryolipolyse, Compressietherapie en Bodywraps maken het plaatje compleet. Deze behandelingen zijn niet alleen heerlijk ontspannend, maar zorgen er ook voor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen en je lijf weer strak en gezond aanvoelt.

 


‘‘Na de geboorte van mijn dochter lukte het me niet om de kilo’s kwijt te raken. Iemand van het consultatiebureau adviseerde me om naar Ladyline te gaan. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, want ik kan eindelijk mijn gewone kleding weer aan!’


Plan een vrijblijvende intake en wij helpen je met afvallen van je zwangerschap!

Wil je ook je zwangerschap kilo’s kwijt? Heb je weinig tijd, maar wil je wel nú kilo’s kwijtraken? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.