Afvallen op buik, benen en billen - Afvallen met Ladyline

ladyline gezondHet zijn de ‘probleemzones’ van veel vrouwen: buik, benen en billen. Met de juiste aanpak kun je eenvoudig én snel afvallen op deze plekken. Met behulp van ons innovatieve klantvolgsysteem maken wij een schema met oefeningen dat precies op jouw wensen is afgestemd. Bewegingstherapie in een verwarmde cabine kost slechts 2 x 20 minuten per week.

Als je dit combineert met een goed voedingsadvies zonder shakes en kunstmatige ingrediënten, heb je binnen de kortste keren weer een platte buik, slanke benen en strakke billen. Cryolipolyse, Compressietherapie en Bodywraps maken het plaatje compleet. Deze behandelingen zijn niet alleen heerlijk ontspannend, maar zorgen er ook voor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen en je lijf weer strak en gezond aanvoelt.


‘Ik ergerde me al jaren aan de putjes in mijn benen en billen en mijn te dikke buik. Via een vriendin kwam ik bij Ladyline terecht. Al binnen een paar weken zag ik verschil. Mijn benen, buik en billen zijn weer strak en glad!’


Plan een vrijblijvende intake en wij gaan je helpen!

Wil jij ook mooiere benen, slankere billen en een strakkere buik? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.