Afvallen op je benen en strakke benen krijgen - Kies voor Ladyline

benen 160 220

Wil je afvallen op je benen? Wil je weer mooie en strakke benen krijgen? Je gewicht en dus ook je BMI zijn best prima, u hoeft niet echt af te vallen. Alleen op uw benen zou je wel wat minder willen. Een probleem waarmee vrouwen dagelijks bij ons aankloppen. Maar, afhankelijk van de oorzaak bieden wij daarvoor verschillende oplossingen.

Cryolipolise behandeling voor strakke benen

Zeer goede resultaten voor afslanken op de benen realiseren wij met Cryolipolose behandeling. Hierbij worden de onderhuidse vetcellen op de benen door afkoeling tot +4 graden C afgebroken en door het lichaamseigen lymfesysteem definitief opgeruimd. Cryolipolose behandeling is feitelijk een veilig en non-operatief alternatief voor liposuctie. Meer informatie over afslanken met Cryolipolose behandeling vindt u hier.

Compressietherapie voor strakke benen

Dit is een combinatie van intensieve lymfedrainage en anti cellulite behandeling. Liggend in een ‘luchtdrukpak’ worden uw benen, buik, billen en heupen ritmisch gemasseerd door 2 x 12 onafhankelijke luchtkamers. Compressietherapie in combinatie met infrarood versnelt de vetverbranding waardoor uw benen niet alleen slanker worden maar ook gladder. Meer informatie over afslanken met onze compressietherapie vindt u hier.

Combinatie behandelingen

Ook een combinatie van Cryolipolise behandeling en Compressietherapie kan de beste oplossing voor u zijn als u wilt afslanken op uw benen. Maak daarvoor telefonisch of online een afspraak met een van onze adviseuses voor een ‘Advies op Maat’. Zij inventariseert uw wensen en adviseert u wat voor u de meest effectieve behandelmethodiek is met een op maat gesneden arrangement of combinatie van behandelingen. Dit eerste consult wordt u gratis aangeboden dus waarom niet? Reserveer hier uw ‘Advies op Maat’.