Compressietherapie behandeling, voor de mooiste benen

 

Compressietherapie,
voor de mooiste benen

compressie 200 153 pxJe benen hebben het zwaar te verduren en verdienen af en toe wat extra aandacht en verzorging. Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten.

Hoe werkt de Compressietherapie?

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met talloze instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen. Zo kan compressietherapie worden ingezet voor de behandeling van cellulite, voor sportmassage, ontspannende relaxmassage, voor lymfedrainage en als ondersteuning bij het afvallen nu ook met infrarood warmte waardoor de vetverbranding wordt bevorderd. De 24 onafhankelijke luchtdrukkamers geven een intensieve massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert. In combinatie met Bodywraps verbeteren de resultaten enorm.

Voordelen van de Compressie behandeling

* vermindering van cellulite *gladdere huid *omvangvermindering *vetverbranding *verbetering van bloed- en lymfestromen *minder vermoeide benen *ontspannende behandeling.

Wil jij je benen ook eens de verzorging geven die ze verdienen?

Reserveer dan met het onderstaande formulier of telefonisch bij de Ladyline vestiging bij jou in de buurt een vrijblijvend ‘Advies op Maat’.